2013-05-27 19:27:04
Φωτογραφία για ΤΑ... ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ NextGen Series!
Στην πρώτη του συμμετοχή στο NextGen Series ο Ολυμπιακός, έκανε όλη την Ευρώπη να... μιλάει για τις εμφανίσεις των Νέων αλλά και τις νίκες που σημείωσε κόντρα σε Αθλέτικ Μπιλμπάο, Άρσεναλ, Άντερλεχτ αλλά και για το ματς που έκανε μέσα στην Αγγλία κόντρα στην κάτοχο του φετινού τίτλου Άστον Βίλα, στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Όπως αναφέρει σε σημοσίευμά του το "gavros.gr", όμως για την καινούργια αγωνιστική σεζόν, δύσκολα οι ερυθρόλευκοι θα μπορέσουν να λάβουν μέρος, αν δεν υπάρξουν εξελίξεις όσον αφορά τη δημιουργία καινούργιου πρωταθλήματος κάτω των 23 ετών! Και αυτό γιατί όπως έγινε γνωστό στο NextGen Series πρόκειται να λαμβάνουν μέρος ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν γεννηθεί από το 1993 και μετά.

Από την άλλη όμως ο Ολυμπιακός πρόκειται να αγωνίζεται στους Νέους με παιδιά που έχουν γεννηθεί το 1995 και 1996, καθώς το Champions League των Νέων θα γίνεται με αυτές τις ηλικίες! Κάτι που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν 93άρηδες και 94άρηδες στο τμήμα των ερυθρόλευκων
. Οπότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να λάβει μέρος ο Ολυμπιακός την καινούργια αγωνιστική περίοδο στο NextGen Series, αφού είναι δύσκολο η ομάδα των Νέων να παίζει στο πρωτάθλημα, στο Champions League των Νέων και στο NextGen Series! Γιατί κάτι τέτοιο θα σήμαινε ότι θα έπρεπε οι πιτσιρικάδες να δώσουν 50 ματς μέσα σε μία χρονιά. Πράγμα αρκετά δύσκολο, όταν πρόκειται για παιδιά τέτοιων ηλικιών!

Βέβαια από την άλλη οι ερυθρόλευκοι έχουν υπογράψει συμβόλαιο με τη διοργάνωση του NextGen Series το οποίο διαρκεί για τρία χρόνια, ο ένας ήταν φέτος, και κανείς δεν ξέρει κατά πόσο θα είναι εύκολο ή δύσκολο να «σπάσει» το συμβόλαιό του ο Ολυμπιακός με τους διοργανωτές.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ