2013-05-27 18:45:05
Φωτογραφία για Πάπας προς Μαφία: Μετανοείτε τέκνα μου!
Έκκληση προς «τους μαφιόζους και τις μαφιόζες να μετανοήσουν»

απηύθυνε ο Πάπας Φραγκίσκος. Μιλώντας στους συγκεντρωμένους πιστούς, όπως κάθε Κυριακή, στην πλατεία του Αγίου Πέτρου, τους κάλεσε να προσευχηθούν για… την Κόζα Νόστρα.

“Πίσω από τόσα και τόσα άσχημα πράγματα, κρύβεται η μαφία”, πρόσθεσε ο ποντίφικας, ο οποίος αναφέρθηκε, αναλυτικά, στη χθεσινή τελετή οσιοποίησης του καθολικού ιερέα Ντον Πίνο Πουλίζι, ο οποίος δολοφονήθηκε το 1993, στη Σικελία, από το οργανωμένο έγκλημα.

“Ο πατέρας Πουλίζι πρόσφερε πραγματική παιδεία, απομακρύνοντας τους νέους από την εγκληματική δράση. Προσπάθησαν να τον σταματήσουν, σκοτώνοντάς τον. Αλλά στην πραγματικότητα κέρδισε εκείνος, μαζί με τον αναστάντα Ιησού”, τόνισε ο πάπας Φραγκίσκος.

Νωρίτερα, το πρωί, ο άγιος πατέρας των ρωμαιοκαθολικών επισκέφθηκε την περιφερειακή συνοικία της Ρώμης, “Πρίμα Πόρτα”, όπου ιερούργησε και συνομίλησε με τους πιστούς.

Είναι η πρώτη του επίσκεψη σε ενορία της ιταλικής πρωτεύουσας και ο πάπας Βεργκόλιο επέλεξε να την πραγματοποιήσει σε περιοχή που δεν ανήκει στο γνωστό και εύπορο κέντρο της Αιώνιας Πόλης.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ