2013-05-27 12:40:23
Φωτογραφία για Πρωταθλήτρια Μεξικού η Αμέρικα με ΤΡΕΛΗ ανατροπή!
Πρωταθλήτρια Μεξικού η Κλουμπ Αμέρικα η οποία έπαιζε με 10 από το 14' κόντρα στην Κρουζ Αζούλ, ήθελε δύο γκολ στο 89', έστειλε το ματς στην παράταση με κεφαλιά-ψαράκι του... τερματοφύλακα (93') και το πήρε στα πέναλτι!

Πρωταθλήτρια Μεξικού για 11η φορά στην ιστορία της αναδείχθηκε τα ξημερώματα η Κλουμπ Αμέρικα μετά από ένα συγκλονιστικό δεύτερο τελικό απέναντι στην Κρουζ Αζούλ.

Οι γηπεδούχοι, που έπαιζαν από το 14' με παίκτη λιγότερο, έχαναν μέχρι το 89' και ήθελαν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση. Και τα κατάφεραν με την συμμετοχή του τερματοφύλακά τους στο 2-1 των καθυστερήσεων! Στον έξτρα χρόνο τίποτα δεν άλλαξε και το ματς οδηγήθηκε στα πέναλτι όπου η Αμέρικα επικράτησε με 4-2 και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος τελικός των πλέι-οφ ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για την Κλουμπ Αμέρικα καθώς στο 14' ο Μολίνα είδε αυστηρή απευθείας κόκκινη, ενώ στο 20' ο Κολομβιανός Γκουτιέρεζ σκόραρε για το 0-1.


Στο πρώτο ματς η Κρουζ Αζούλ είχε επικρατήσει με 1-0, συνεπώς οι γηπεδούχοι ήθελαν δύο γκολ για να στείλουν το ματς στην παράταση (σ.σ. στους τελικούς των πλέι-οφ στο Μεξικό δεν μετράνε τα εκτός έδρας γκολ).

Το παιχνίδι πλησίαζε στο τέλος του για να έρθει ένας άλλος Κολομβιανός, ο Μοσκέρα, να ισοφαρίσει με κεφαλιά σε 1-1 στο 89'. Ο διαιτητής έδειξε 3 λεπτά καθυστερήσεις και όλη η Αμέρικα πέρασε μπροστά.

Μαζί και ο τερματοφύλακας. Μοισές Μουνιόθ. που με φοβερή κεφαλιά-ψαράκι στο 93' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αφού αυτή χτύπησε πρώτα στον Κάστρο της Κρουζ Αζούλ.

Το ματς πήγε στην παράταση όπου το σκορ δεν άλλαξε. Έτσι το πρωτάθλημα κρίθηκε στα πέναλτι, με τον Μουνιόθ να πιάνει το πρώτο της Κρουζ Αζούλ.

Στο δεύτερο των φιλοξενούμενων, ο Κάστρο γλίστρησε και η μπάλα πήγε στην εξέδρα. Αντίθετα οι ποδοσφαιριστές της Αμέρικα ήταν απόλυτα εύστοχοι και κατέκτησαν τον τίτλο επικρατώντας με 4-2.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ