2013-05-27 12:04:04
Φωτογραφία για Ένας από τους σημαντικότερους Graphic Designers έρχεται στην Κύπρο για το 5ο ICTVC
Ο Neville Brody στην Κύπρο για το 5o ICTVC: Ένας από τους σημαντικότερους σύγχρονους graphic designers, ο άνθρωπος που διαμόρφωσε το τοπίο της γραφικής επικοινωνίας των τελευταίων 30 ετών, έρχεται στην Κύπρο για το 5ο Παγκόσμιο Συνέδριο Τυπογραφίας και Οπτικής Επικοινωνίας.

O Neville Brody, Κοσμήτορας πλέον της Σχολής Οπτικής Επικοινωνίας του Royal College of Art, θεωρείται ένας από τους πλέον φημισμένους τυπογραφικούς σχεδιαστές και έχει ασκήσει σημαντική επιρροή σε γενιές νεότερων designers σε παγκόσμιο επίπεδο. Με εργασίες για φίρμες όπως οι Sony, Bentley, Kenzo, Nike, Apple, Dom Pérignon κ.ά., η εταιρία “Research Studios”, που ο ίδιος ίδρυσε και διευθύνει από το 1994, επεκτάθηκε στο Παρίσι, το Τόκιο, τη Βαρκελώνη και τη Νέα Υόρκη. Ιδρυτικό στέλεχος της “FontShop”, σχεδίασε σειρές γνωστών τυπογραφικών αλφαβήτων, όπως τα Industria και Blur, που χρησιμοποιούνται ευρέως σε όλο τον κόσμο από χιλιάδες σχεδιαστές.

Πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου, που θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας από τις 4 έως τις 8 Ιουνίου, θα βρείτε στη διεύθυνση www.ictvc.org .
campuscy.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ