2013-05-27 11:52:05
Φωτογραφία για Εγκαινιάσαμε τη Δημοτική Βιβλιοθήκη στο Μέγαρο Πλακεντίας
Τη Παρασκευή 25 Μαΐου 2013 το βράδυ, τελέστηκαν τα εγκαίνια της Δημοτικής βιβλιοθήκης, στο Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, στη Δημοτική Κοινότητα Πεντέλης.

Ο φιλόξενος χώρος του Μεγάρου Δουκίσσης Πλακεντίας ήταν κατάμεστος από τους επίσημους προσκεκλημένους χορηγούς, Αντιδημάρχους, εκπροσώπους πολιτιστικών φορέων και δημότες που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους.

Τη βραδιά ξεκίνησε η χορωδία της Δ.Κ. Μελισσίων με το μαέστρο Χαράλαμπο Μιχαηλίδη. Ακολούθησε το καλωσόρισμα των προσκεκλημένων από το τοπικό Αντιδήμαρχο της Δημοτικής Κοινότητος Πεντέλης κ. Λευτέρη Κοντουλάκο και ο χαιρετισμός του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου – Καψάλη.

Στη συνέχεια τελέστηκε ο αγιασμός και τα εγκαίνια της βιβλιοθήκης από το Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Θερμοπυλών κ. Ιωάννη Σακελλαρίου. Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο Δήμαρχος με την οικογένεια Μάριου Κυριάκου που ήταν και η χορηγός του όλου έργου.

Στην τελετή των εγκαινίων, ο Δήμαρχος και οι εκλεκτοί καλεσμένοι ξεναγήθηκαν στον χώρο της βιβλιοθήκης και θαύμασαν την Έκθεση Ζωγραφικής, της συμπολίτισσάς μας Ζακλίν Δελασούδα, που λειτουργούσε παράλληλα για κοινωφελή σκοπό.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Εβδομάδα ταλαιπωρίας
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Εβδομάδα ταλαιπωρίας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ