2013-05-27 10:29:05
Φωτογραφία για A.Tζουραμάνης για Δημαρά: «Δώστε του μια ευκαιρία ακόμα…»
Κατά την πρόσφατη εκδήλωση της Δημοτικής του Παράταξης στην Αγορά Αργύρη, ο κ. Δημαράς επιχείρησε να παρουσιάσει ωραιοποιημένα τα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας του ως Δήμαρχος Πατρέων. Δυστυχώς, όμως, γι’ αυτόν η πραγματικότητα τον διαψεύδει κατηγορηματικά. Το δημοτικό έργο σε όλες του τις πτυχές παρουσιάζει σοβαρότατες και σημαντικές υστερήσεις.

Η τοποθέτηση του κ. Δημαρά προκαλεί, ενώ θα περίμενε κάποιος να είναι πιο προσγειωμένη, διότι παραγνωρίζει την πολιτική εξαπάτηση που συντελείται εδώ και 2,5 χρόνια στην πόλη με ευθύνη της παράταξής του και του ιδίου προσωπικά. Ενδεικτικά αναφέρουμε:

• Εξαπάτησαν τους πολίτες της Πάτρας υποσχόμενοι προεκλογικά το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Ξερόλακκας την 1/1/2011, κάτι που ουδέποτε συνέβη.

• Εξαπάτησαν τους πολίτες της Πάτρας υποσχόμενοι προεκλογικά τη μείωση των δημοτικών τελών νερού και ρεύματος σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες, κάτι που ουδέποτε συνέβη.


• Εξαπάτησαν τους πολίτες της Πάτρας υποσχόμενοι την οικονομική στήριξη των ανέργων συμπολιτών μας από Ταμείο Αλληλεγγύης, κάτι που ουδέποτε συνέβη.

• Εξαπάτησαν τους πολίτες της Πάτρας μιλώντας προεκλογικά για δημοσιογραφική αλητεία και στον Προϋπολογισμό του 2013 οχταπλασίασαν τις δαπάνες προς τα Μ.Μ.Ε.

 Η παράταξη του κ. Δημαρά και ο ίδιος προσωπικά είναι αυτοί που έχουν καταστήσει την Πάτρα πιο βρώμικη από ποτέ.

 Η παράταξη του κ. Δημαρά και ο ίδιος προσωπικά είναι αυτοί που έχουν καταστήσει την Πάτρα την πλέον δυσλειτουργική και αφιλόξενη πόλη της Ελλάδας.

 Η παράταξη του κ. Δημαρά και ο ίδιος προσωπικά είναι αυτοί που έχουν καταστήσει την Πάτρα ουραγό σε θέματα ανάπτυξης, υποδομών και εξωστρέφειας.

Ουσιαστικά η πόλη δεν διοικείται. Και πώς να διοικηθεί όταν ο κ. Δημαράς κατάφερε αφενός να στοχοποιήσει και να απαξιώσει τους δημοτικούς υπαλλήλους και αφετέρου να μετατρέψει σε κενές περιεχομένου τις συνεδριάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το οποιοδήποτε δημοτικό έργο κατέστη μη επιτεύξιμο.

Ο κ. Δημαράς αυτοπροβάλλεται ως «η πραγματική φωνή των πολιτών». Όμως, η “Πρωτοβουλία Πάτρας” διαπιστώνει στις περιοδείες που πραγματοποιεί στις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Πατρέων την πλήρη εγκατάλειψη των δημοτών. Κανένας δεν τον έχει δει. Είναι απορίας άξιο πώς ένας «άφαντος» Δήμαρχος με τόσο ελλειπτική δημόσια παρουσία δύναται να προβαίνει σε τέτοιες διαπιστώσεις.

Το 2010 ο κ. Δημαράς ζήτησε από τον πατραϊκό λαό να του δώσει μια ευκαιρία να δείξει τι μπορεί να κάνει για την Πάτρα. Ο πατραϊκός λαός του την έδωσε. Ο κ. Δημαράς την κατασπατάλησε. Και τώρα ζητάει την επανάληψη του ίδιου λάθους, ενός λάθους που ο ίδιος ενσαρκώνει. Ας μην το επαναλάβουμε. Αν θέλουμε διαφορετικά αποτελέσματα, πρέπει να κάνουμε διαφορετικές επιλογές.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ