2013-05-25 22:38:04
Φωτογραφία για 120.000 ευρώ έκαναν ...φτερά από το ταμείο του Δήμου
Στα 120.000 ευρώ έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής το ποσό που φαίνεται να υπεξαίρεσε υπάλληλος του Δήμου Παλλήνης...(υπεράνω πάσης υποψίας) από στοιχεία που προκύπτουν από τον έλεγχο που έχει διεξαχθεί μέχρι στιγμής μετά από εντολή της δημοτικής αρχής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπάλληλος, η οποία ήταν ιδιαιτέρως αγαπητή, είχε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και αφαιρούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα σημαντικά ποσά από το δημοτικό ταμείο.

Το θέμα άρχισε να αποκαλύπτεται όταν πολίτες προσέγγιζαν τον χώρο του Δημαρχείου και διαμαρτύρονταν για τα ειδοποιητήρια στα οποία φαινόταν ότι χρωστούσαν λογαριασμούς τους οποίους είχαν εξοφλήσει και μάλιστα είχαν και το αποδεικτικό πληρωμής!

Πως δρούσε η υπάλληλος:

Όταν οι πολίτες πήγαιναν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους στο δήμο τους εξυπηρετούσε, τους έκοβε το αποδεικτικό της είσπραξης, τους παρέδιδε το πρωτότυπο και αυτοί αποχωρούσαν ικανοποιημένοι πως είχαν ξεπληρώσει.


Όμως όταν έφτανε το μεσημέρι και πριν παραδώσει στον προϊστάμενό της το ταμείο, ακύρωνε κάποια από τα αποδεικτικά είσπραξης και κρατούσε τα χρήματα για τον εαυτό της.

Έτσι οι άνθρωποι που είχαν πληρώσει, συνέχιζαν να φαίνονται σαν οφειλέτες.

Πώς προχωράει η υπόθεση

Μετά από συνεδρίαση του πρωτοβάθμιου συλλογικού πειθαρχικού οργάνου του δήμου το οποίο απαρτίζεται από τον δήμαρχο, τους αντιδημάρχους και δύο δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης το οποίο απεφάνθη να τεθεί η υπάλληλος σε αργία όπως πρότεινε και ο ίδιος ο Δήμαρχος .

Επίσης θα παραπεμφθεί στο αρμόδιο υπηρεσιακό πειθαρχικό συμβούλιο της Περιφέρειας το οποίο είναι αρμόδιο να λάβει την οριστική απόφαση.

Παράλληλα όλα τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν αποστέλλονται και στην Εισαγγελία προκειμένου να προχωρήσει η υπόθεση δικαστικά.

http://www.mypallini.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στο Wembley η Μέρκελ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στο Wembley η Μέρκελ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ