2013-05-24 13:11:04
Φωτογραφία για Ο Ερντογάν διεκδικεί 450.000 Ευρώ απο τον ηγέτη της αντιπολίτευσης
Αποζημίωση ύψους 450.000 Ευρώ (1 εκατομμύριο τουρκικές λίρες) διεκδικεί ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος Κεμάλ Κιλιτντάρογλου με την κατηγορία της προσβολής της προσωπικότητας του καθώς τον είχε παρομοιάσει με τον Άσαντ!

Οι δικηγόροι του Ερντογάν ήδη έχουν καταθέσει μήνυση σε δικαστήριο της Άγκυρας.

Ο Κιλιτσνάρογλου σε δηλώσεις του σε σύνοδο των Σοσιαλιστικών Κόμμάτων του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου που είχε πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες είχε παρομοιάσει τον τούρκο πρωθυπουργό με τον ηγέτη της Συρίας Μπασάρ Αλ Άσαντ και τον είχε κατηγορήσει ως υπεύθυνο των βομβιστικών επιθέσεων στην πόλη Ρεϊχανλι, όπου είχαν σκοτωθεί 51 άνθρωποι.

«Ο δολοφόνος 51 ατόμων είναι ο Ερντογάν. Η μόνη διαφορά που έχει ο Άσαντ με τον Ερντογάν είναι ο τρόπος ομιλίας τους. Και οι δυο πιέζουν το λαό. Και οι δυο ασκούν πίεση στα Μέσα Ενημέρωσης. Και οι δυο έχουν ειδικά δικαστήρια, ειδικούς δικαστές, ειδικές φυλακές. Και οι δυο τους λένε στους ιδιοκτήτες των Μέσων Ενημέρωσης « να κρατήσεις αυτόν να απολύσεις των άλλον. Ποια είναι η διαφορά τους από δημοκρατική άποψη» είχε δηλώσει ο Κιλιτσντάρογλου.


Ο Ερντογάν ανακοίνωσε πως σε περίπτωση που κερδίσει τη δίκη και λάβει την αποζημίωση, με το χρηματικό ποσό που θα εισπράξει τόνισε πως θα μοιράσει τρόφιμα η κάτι άλλο που θα αποφασίσει «και αυτό θα το κάνω στην πλατεία Σουλταναχμέτ της Κωνσταντινούπολης» τόνισε χαρακτηριστικά.
onalert.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ