2013-05-24 08:49:17
Φωτογραφία για Κατέρρευσε γέφυρα στην Ουάσιγκτον
Κατέρρευσε κομμάτι γέφυρας πάνω από τον ποταμό Skagit σε αγροτική περιοχή βόρεια του Σιάτλ, από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία, με αποτέλεσμα ν καταλήξουν μέσα στο νερό δύο οχήματα. Στο ποτάμι βρίσκονται διασώστες και σύμφωνα με την Daily Mail τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν σώοι, ενώ προς το παρόν δεν υπάρχουν πληροφορίες για θύματα.

Η γέφυρα, που έχει κατασκευαστεί το 1955, βρίσκεται περίπου 60 μίλια βόρεια του Σιάτλ και είναι ο κύριος αυτοκινητόδρομος που συνδέει το Σιάτλ με το Βανκούβερ στον Καναδά.

Η κατάρρευση σημειώνεται σχεδόν έξι μήνες αφότου μια άλλη γέφυρα κατέρρευσε στη Μινεσότα και δημιούργησε ανησυχίες για ελαττωματικές υποδομές στις ΗΠΑ.

Η κατάρρευση της γέφυρας I-35W στον ποταμό Μισισιπή τον Αύγουστο του 2007, τη διάρκεια της νύχτας σε ώρα αιχμής είχε στοιχίσει τη ζωή σε 13 ανθρώπους, ενώ 145 είχαν τραυματισθεί.

Στην έρευνα που ακολούθησε, οι αρχές διαπίστωσαν πως δώδεκα χαλύβδινα υποστηρίγματα, τα οποία πιστεύεται ότι προκάλεσαν την καταστροφή, ήταν μικρότερα σε μέγεθος από τις προδιαγραφές και μια επιθεώρηση ρουτίνας δεν θα μπορούσε να αποκαλύψει το πρόβλημα.
pontikonews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ