2013-05-23 23:07:18
Φωτογραφία για Γαλάζιες καραμπόλες στην Περιφέρεια Αττικής...!!!
 Μετά από μακρύ διάστημα αγαστής συνεργασίας μεταξύ   του Γενικού Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής και του εκλεγμένου Περιφερειάρχη Γιάννη Σγουρού, αιφνιδίασε πολλούς

  η απόφαση του  Δημήτρη Καλογερόπουλου να παραπέμψει όλα τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Αττικής στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του άρθρου 234 του Ν. 3852/2010.

  Η παραπομπή αφορά σε ένα έργο της πρώην Νομαρχίας Δυτικής Αττικής, - Ερυθρές Αττικής για το Δίκτυο Ύδρευσης κι Αποχέτευσης -,  για το οποίο η Περιφέρεια Αττικής έχει ήδη θέσει σε αυτοδίκαιη αργία τους υπαλλήλους της Δ/νσης Τεχνικών Έργων που είχαν χειριστεί το θέμα. Ο λόγος της παραπομπής όλων των μελών της Οικονομικής Επιτροπής συνίσταται στο ότι αποφάσισε τη διάλυση της σύμβασης ενός έργου και την κήρυξη ως έκπτωτου του αναδόχου, αντί αυτό να το κάνει η Διευθύνουσα Υπηρεσία του έργου της Περιφέρειας Αττικής.

       Ο κ. Καλογερόπουλος ισχυρίζεται πως αφού έλαβε το πόρισμα της Επιθεώρησης Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά. Από την άλλη πλευρά όμως, είναι έντονοι οι ψίθυροι που θέλουν τον πρώην δήμαρχο Χαλανδρίου, Γρηγόρη Ζαφειρόπουλο, να ορέγεται την Περιφέρεια Αττικής κι άρα τα γαλάζια χαλκεία να επιδιώκουν αμαύρωση του προφίλ του νυν περιφερειάρχη…!!! 

                                                                    Γ. Σπ. Π
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ