2013-05-23 21:52:47
Φωτογραφία για ΓΕΛΑΕΙ Ο ΡΑΖΝΑΤΟΒΙΤΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ!
Λίγη ώρα μετά τα δημοσιεύματα των Ισπανών για τον Βασίλη Σπανούλη και ότι διαπραγματεύεται ο μάνατζέρ του τη μεταγραφή του παίκτη του Ολυμπιακού στην Μπαρτσελόνα, ο εκπρόσωπος του «ερυθρόλευκου» γκαρντ απάντησε άμεσα στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter και ξεκαθάρισε ότι δεν ισχύει τίποτα.

Μάλιστα ήταν ξεκάθαρος λέγοντας ότι όλα αυτά τον κάνουν να γελάει. Συγκεκριμένα αναφέρει ο Σέρβος μάνατζερ του Βασίλη Σπανούλη, Μίσκο Ραζνάτοβιτς: «Είμαι στη Βαρκελώνη, όπως και το προηγούμενο καλοκαίρι επίσης για συναυλία της Μαντόνα και όλοι έλεγαν ότι είμαι για τον Σπανούλη. Με κάνει να γελάω. Από τις 10 Μαΐου μέχρι τις 10 Ιουνίου θα επισκεφτώ 8 χώρες παρακολουθώντας τα πλέι οφ με τους πελάτες μου. Κάνω το ίδιο τα τελευταία δέκα χρόνια».

Και παράλληλα τόνισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει καμία εξέλιξη προτού ολοκληρωθούν τα ελληνικά πλέι οφ και πρώτα θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό: «Για τελευταία φορά, πριν να τελειώσουν τα ελληνικά πλέι οφ και να μιλήσω με τον Ολυμπιακό, δεν πρόκειται να εξετάσω καμία ευκαιρία για τον Σπανούλη. Έχει αρχίσει και γίνεται τρελό».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ