2013-05-23 16:11:00
Φωτογραφία για Τέλος από τον Πλατανιά ο Αναστασιάδης
Οριστικά παρελθόν θα αποτελέσει από τον Πλατανιά ο Άγγελος Αναστασιάδης, καθώς αρνήθηκε την πρόταση ανανέωσης από τους Κρητικούς. Έλληνας προπονητής η πρώτη επιλογή για αντικαταστάτη.

Ένα σπουδαίο κεφάλαιο έκλεισε το πρωί της Πέμπτης στον Πλατανιά, καθώς ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της ομάδας τη νέα σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο με τη συμμετοχή των Κρητικών για πρώτη φορά στην ιστορία τους στην Superleague και την παραμονή τους σε αυτή.

Αλλάζει ο προγραμματισμός, Έλληνας ο αντικαταστάτης

Με την αποχώρηση του Άγγελου Αναστασιαδη είναι λογικό πως αλλάζει και ο προγραμματισμός. Ο έμπειρος κόουτς είχε παραδώσει τη λίστα με τους παίκτες που δεν υπολογίζονται για τη νέα σεζόν, κάτι που ίσως αλλάξει με την έλευση του νέου προπονητή.

Τώρα ποιος θα είναι αυτός; Οι πρώτες πληροφορίες θέλουν στο ΔΣ της Τετάρτης να συζητήθηκαν πολλά ονόματα  και όλα δείχνουν πως καταλήγουμε πάλι σε Έλληνα.

Να αναφέρουμε ξανά πως τα μεταγραφικά προχωρούν κανονικά, ενώ νέες επαφές αναμένεται να γίνουν με παίκτες που τα συμβόλαια τους λήγουν (πχ Ναζλίδης).

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ