2013-05-22 20:56:24
Φωτογραφία για ΘΡΥΛΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ... ΚΟΥΠΑ!
Μόνο την... κούπα έχουν πλέον στο μυαλό τους οι παίκτες του Ολυμπιακού, που έκαναν νωρίτερα το 2-1 στην σειρά των τελικών με τη Βουλιαγμένη.

Για τους ερυθρόλευκους υπάρχει μόνο ένα ακόμα παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη στους τελικούς και αφού έκαναν το 2-1 στη σειρά θέλουν να τελειώσουν την υπόθεση πρωτάθλημα το Σάββατο όπου και φιλοξενούνται από τον ΝΟΒ στο Λαιμό στο τέταρτο μεταξύ τους παιχνίδι.

«Στόχος μας είναι να τελειώσουμε τη σειρά των τελικών το Σάββατο στη Βουλιαγμένη και να πάρουμε τον τίτλο. Στο μυαλό μας πλέον είναι μόνο αυτό το ένα και μοναδικό παιχνίδι. Θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Η ομάδα έχει τους παίκτες, την εμπειρία και την ικανότητα που χρειάζεται για φτάσουμε στο στόχο», ήταν τα λόγια του φουνταριστού του Ολυμπιακού, Κώστα Μουρίκη.

Ο κορυφαίος των ερυθρόλευκων με τέσσερα γκολ, Μπλάι Μάλιαρακ, δήλωσε για το ματς: «Ήμουν λίγο αγχωμένος στα πρώτα ματς γιατί είναι η πρώτη φορά που μετέχω σε τελικούς με τον Ολυμπιακό. Η ομάδα, όμως, είναι έτοιμη, πλέον, για να πάρει τον τίτλο. Δεν θα είναι εύκολο το ματς το Σάββατο, γιατί έχουν κι αυτοί την ποιότητα καθώς παίζουν στο γήπεδό τους, αλλά εμείς έχουμε πλέον την ψυχολογία υπέρ μας».


Από την πλευρά του ο προπονητής του Θρύλου, Θοδωρής Βλάχος, σχολίασε: «Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου, εμφανιστήκαμε χωρίς το άγχος, κάτι που μας διακατείχε στα προηγούμενα παιχνίδια, με δεδομένο πως πέρυσι είχαμε μείνει χωρίς τίτλο. Απαλλαγμένοι πλέον από αυτό το βάρος, είχαμε ποιότητα στο παιχνίδι μας και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου και για την απόδοσή τους, αλλά και για το ό,τι άφησαν πολύ γρήγορα πίσω τους πανηγυρισμούς του κυπέλλου και αυτοσυγκεντρώθηκαν στον μεγάλο στόχο μας που είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ