2013-05-22 19:40:06
Φωτογραφία για ΜΙΑ... ΑΝΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΤΑΜΠΛ! ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ 10-7
Το 2-1 στη σειρά των τελικών της Α1 πόλο Ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός επικρατώντας στην έδρα του της Βουλιαγμένης με 10-7.

Μία νίκη από την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και της επιστροφής του στην κορυφή της υδατοσφαίρισης απέχουν πλέον οι ερυθρόλευκοι, οι οποίοι νίκησαν τη Βουλιαγμένη στον τρίτο μεταξύ τους τελικό και πάνε για το νταμπλ!

«Κλειδί» για τους Κυπελλούχους Ελλάδας, η πολύ καλή τους άμυνα, καθώς σε σημαντικό σημείο του ματς κατάφεραν να κρατήσουν στο μηδέν τους «μπέμπηδες».

Κορυφαίος για τους νικητές ο Μάλιαρακ με τέσσερα γκολ.

Το Σάββατο στο Λαιμό το επόμενο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Γρήγορο ρυθμό και συνεχείς εναλλαγές στο σκορ είχε το πρώτο οκτάλεπτο του αγώνα. Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου προηγήθηκαν με τον Μάζη, όμως οι φιλοξενούμενοι μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ των Γούνα και Βλαχόπουλου (1-2). Με τον ίδιο τρόπο απάντησε ο Ολυμπιακός για το 3-2 με τον Καρούντζο να ισοφαρίζει για τη Βουλιαγμένη στο τέλος της περιόδου. Στο δεύτερο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι έσφιξαν την άμυνα τους με αποτέλεσμα οι παίκτες του Τεο Λοράντου να δυσκολευτούν επιθετικά και να μην καταφέρουν να σκοράρουν ούτε γκολ. Την ίδια ώρα Φουντούλης και Μάλιαρακ οδηγοσύαν τοο Θρύλο στο ημίχρονο με αέρα δύο τερμάτων (2-0).


Η Βουλιαγμένη επιδίωξε στο τρίτο οκτάλεπτο να ξαναμπεί στο παιχνίδι, όμως κάθε φορά που μείωνε ο Ολυμπιακός έβρισκε τρόπο να απαντά, αυξάνοντας μάλιστα στο τέλος της περιόδου και το προβάδισμά του (8-5). Στην τελευταία περίοδο οι παίκτες του ΝΟΒ δεν μπορούσαν να αντιστρέψουν τα πράγματα. Βρέθηκαν να χάνουν με 9-5 και το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσει στο φινάλε σε 10-7,

Τα οκτάλεπτα: 3-3, 2-0, 3-2, 2-2

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Μάζης 1, Σχίζας 1, Μουρίκης 2, Φουντούλης 1, Μάλιαρακ 4, Ντόσκας 1

Βουλιαγμένη (Τεό Λοράντος): Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Καρούντζος 1, Μυλωνάκης 1
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ