2013-05-22 19:33:15
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Στο κατόπι των προέδρων για τα χρέη
Διαβάστε γιατί οι ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και υπάλληλοι της ΑΕΚ δικαιούνται μέσω εργατικού δικαίου να διεκδικήσουν τα οφειλόμενα από πρώην προέδρους της εταιρείας

 

Όπως διαβάσατε στο πρώτο μέρος της έρευνας, με την εκκαθάριση της ΠΑΕ ΑΕΚ, εκτός του δημοσίου του ΙΚΑ και της εφορίας που χάνουν τα οφειλόμενα, το ίδιο θα συμβεί και με τους ποδοσφαιριστές λόγω του νομικού πλαισίου της χώρας μας σχετικά με τα διαφορετικά ΑΦΜ Ερασιτέχνη και ΠΑΕ.

Αυτός ήταν και ο πρωταρχικός στόχος της έρευνας, σχετικά με το τι μέλλει γενέσθαι με τα χρήματα προς τους ποδοσφαιριστές και αν η ΑΕΚ οφείλει ακόμα και στην Γ' (Ερασιτεχνική) να πληρώσει τα χρέη προς αυτούς.

Στην περίπτωση του Δικεφάλου, θα μιλούσαμε για ένα ποσό που κυμαίνεται ανάμεσα σε 8-10 εκατ. ευρώ. Αφού λοιπόν ξεκαθαρίσαμε ότι κάτι τέτοιο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα καταρριφθεί και η ΑΕΚ (με το νέο ΑΦΜ) δεν θα οφείλει τίποτα και σε κανέναν, οδηγηθήκαμε στην εξέλιξη της υπόθεσης.


Ποια είναι αυτή; Όλοι όσοι είχαν δικαίωμα υπογραφής, είτε ως πρόεδροι, είτε ως διευθύνοντες σύμβουλοι εκτός από τα χρέη του Δημοσίου παίρνουν στις πλάτες τους και αυτά προς τους ποδοσφαιριστές.

Για την ακρίβεια, ο καθένας εξ αυτών είναι υπεύθυνος για όλες τις συμφωνίες που έγιναν και τα οφειλόμενα που «γεννήθηκαν» επί της δικής του θητείας. Και για να μην σας μιλάμε με «θα» και πιθανότητες, σας παρουσιάζουμε ένα τέτοιο ξεκάθαρο παράδειγμα Ο «καμμένος» από τον Ηρακλή Αντώνης Ρέμος

Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Ηρακλής, Αντώνης Ρέμος κατά τη θητεία του ως επικεφαλής της ΠΑΕ, είχε φροντίσει ώστε η εταιρεία να πετύχει διακανονισμό χρεών (Νόμος Ορφανού) και φυσικά είχε προχωρήσει σε συμφωνίες με ποδοσφαιριστές για την ενίσχυση της ομάδας του Γηραιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του AEK1924.gr, μετά την εκκαθάριση της ΠΑΕ Ηρακλής και εν συνεχεία τη μετονομασία της σε ΑΕΠ Ηρακλής, το κράτος συνεχίζει να λαμβάνει τα χρέη του παλαιού Ηρακλή από τον Αντώνη Ρέμο.

Περισσότερα στο AEK1924.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ