2013-05-22 15:36:36
Φωτογραφία για Στη δημοσιότητα βγήκαν οι νέες φανέλες της Ρεάλ
Στη δημοσιότητα βγήκαν οι τρεις φανέλες που θα φορούν οι παίκτες της Ρεάλ για την επόμενη σεζόν. Άσπρο, μπλε και πορτοκαλί (!), τα χρώματα που θα έχουν οι εμφανίσεις τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Στη δημοσιότητα βγήκαν οι τρεις εμφανίσεις της Ρεάλ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Τα χρώματα που θα φορούν οι ποδοσφαιριστές θα είναι το άσπρο, το μπλε και το πορτοκαλί.

Οι παίκτες της "βασίλισσας" θα έχουν πλέον σπόνσορα την "Fly Emirates" στο στήθος τους, αντικαθιστώντας την "Bwin" που είχαν φέτος.

Η πρώτη εμφάνιση της Ρεάλ που θα φοράνε οι παίκτες στα εντός έδρας παιχνίδια, θα είναι η άσπρη με πορτοκαλί λεπτομέρειες στο λαιμό, στα μανίκια και στο πλάι. Στους ώμους οι κλασσικές μαύρες ρίγες παραμένουν, αλλά πλέον η εμφάνιση θυμίζει κατά πολύ αυτή της Μίλαν, αλλά και της Μπάγερν Μονάχου. Δείτε την εντός έδρας φανέλα των "μερένγκες":

Η δεύτερη εμφάνιση για τα εκτός έδρας παιχνίδια της Ρεάλ, θα είναι μπλε, με άσπρες ρίγες στους ώμους. Με μια πρώτη ματιά κι αυτή η εμφάνιση παραπέμπει σε αυτή της Τσέλσι:

 

Τέλος η τρίτη εμφάνιση που διάλεξε η Ρεάλ για την επόμενη σεζόν θα είναι σε πορτοκαλί χρώμα με μαύρες ρίγες στους ώμους, κάνοντας έτσι μια μίνι-έκπληξη στους οπαδούς της. Έτσι, αντικαθιστά την κόκκινη και την πράσινη εμφάνιση που είχε τις προηγούμενες περιόδους. Τώρα το τι απήχηση θα έχει, θα αναμένουμε να το δούμε:

 

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ