2013-05-22 09:59:40
Φωτογραφία για Μεγάλη φωτιά σε γνωστή καφετέρια στη Γλυφάδα - Kαταστράφηκε και το κτίριο του ΕΟΠΥΥ
Μάχη με τις φλόγες έδωσαν οι άνδρες της πυροσβεστικής στο κέντρο της Γλυφάδας. Η φωτιά που ξεκίνησε από την καφετέρια RICH και επεκτάθηκε αμέσως κατέστρεψε πλήρως το κτίριο. Ευτυχώς δεν υπήρχαν άνθρωποι στους χώρους της καφετέριας και του κτιρίου του ΕΟΠΥΥ την ώρα που ξέσπασε η φωτιά.

Η φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα, λίγο μετά τις πέντε. Αμέσως περίοικοι ενημέρωσαν την Πυροσβεστική. 27 άνδρες με 9 οχήματα έφτασαν επι τόπου για να την σβήσουν. Η ατμόσφαιρα στην περιοχή ήταν αποπνικτική για αρκετή ώρα. Λόγω των ευφλεκτων υλικών η φωτιά πήρε γρήγορα διαστάσεις και προκάλεσε μεγάλες ζημιές στα γραφεία του ΕΟΠΥΥ που στεγάζονται στο κτίριο, ενω και η καφετέρια RICH έγινε στάχτη.

Μιλώντας στο Newsit ο Βασίλης Ευσταθόπουλος, διευθυντής του ΕΟΠΥΥ Γλυφάδας είπε ότι είναι ήδη σε συνενόηση με τον δήμαρχο έτσι ώστε να παραχωρήσει νεο κτίριο για να γίνει άμεσα η μεταστέγαση.

Όπως είπε επίσης πάνω από 500 πολίτες εξυπηρετούνται καθημερινά αφού εργάζονται 55 γιατροί και άλλα 15 άτομα είναι διοικητικό προσωπικό.

Η Πυροσβεστική κάνει ελέγχους για το αν έχει επηρεαστεί η στατικότητα του κτιρίου.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΪΜΠ

Πηγή: newsit
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ