2013-05-21 20:16:10
Φωτογραφία για Αιγιάλεια: O δήμαρχος μας είπε τενεκέδες
Νέο επεισόδιο στο σήριαλ μεταξύ του δημάρχου Αιγιάλειας Στάθη Θεοδωρακόπουλου και των κατοίκων που αντιδρούν στην κατασκευή για τον ΧΥΤΑ Παπανικολού.

Η επιστολή των προέδρων της δυτικής Αιγιάλειας αναφέρει:

"Με νέο παραλήρημα σχετικά με το ΧΥΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ, ξεκίνησε τη μέρα του στο Ράδιο Αίγιο ο δήμαρχος ΑΙΓΙΟΥ. Αφού είπε όλα τα σχετικά περί καταλληλότητας εδάφους (βλέπετε είναι ειδικός στα θέματα αυτά), αφού τόνισε πάλι ότι δεν θίγεται κανείς, αφού είπε ότι είναι περήφανος για το έργο πνοής που πραγματοποιεί, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι πέρα από ΒΛΑΧΟΙ είμαστε και ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ.

Κατά την άποψη του ειδήμονα, τα διάφορα Πανεπιστήμια και μεταξύ αυτών και το Χαροκόπειο που εκπόνησε για λογαριασμό μας υδρογεωλογική μελέτη (μια μελέτη που ήταν υποχρεωμένοι να την κάνουν εκείνοι και μάλιστα ΠΡΙΝ την έναρξη των εργασιών), με κοινό συμπέρασμα την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ του χώρου, είναι όλοι τενεκέδες
. Του επιστρέφουμε το χαρακτηρισμό. Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας, χωρίς να εκτοξεύουμε ψεύτικες κορώνες. Ο κ. Θεοδωρακόπουλος είναι αυτός που βγαίνει κάθε λίγο και λιγάκι και κάνει δηλώσεις, προσπαθώντας να δημιουργήσει θόρυβο, όπως ακριβώς κάνει ο τενεκές. Άλλωστε τέτοιες εκφράσεις και συμπεριφορές από δήμαρχο, δείχνουν και το επίπεδο του. Εμείς «ευτυχώς» υστερούμε σε τέτοιου είδους συμπεριφορές.

Τον προκαλούμε για άλλη μια φορά να μας πει τι θα κάνει με το εξώδικο που έχει στα χέρια του, αυτός και η παρέα του (Αγγελάκας, Κατσιφάρας). Ας μας πει για την ύπαρξη ή όχι του ρέματος στο κύτταρο του ΧΥΤΑ. Ας μας εξηγήσει γιατί προσπαθούν απεγνωσμένα να το σκεπάσουν. Μάλλον είναι τενεκέδες και στη Γεωγραφική Υπηρεσία Στρατού που πέραν πάσης αμφιβολίας βεβαιώνουν την ύπαρξη του ρέματος στον προαναφερόμενο χώρο. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι η παρέμβαση στο ρέμα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ρητά από το νόμο, γι' αυτό άλλωστε και δεν απαντούν στα σχετικά ερωτήματα.

Αντί να βγάζει κορώνες, καλύτερα θα ήταν να έχει την τόλμη να έρθει στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο και όχι να κρύβεται πίσω από την τεχνητή έλλειψη απαρτίας.

Τον προκαλούμε να μας κοινοποιήσει με υπογραφές τη δήθεν υδρογεωλογική μελέτη που κάνουν στην Παπανικολού. Αυτά μπορεί να τα λέει σ' αυτούς που δεν ξέρουν. Αυτό που γίνεται τώρα εκεί είναι συμβατική υποχρέωση και δεν έχει σχέση με υδρογεωλογική μελέτη. Εκτός εάν τον ενημέρωσε ο φύλακας του εργοταξίου, όπως τον είχε ενημερώσει τις προάλλες, για την πρόοδο και την ποιότητα των εργασιών.

Έχουμε πει πολλές φορές ότι σχετικά με το θέμα ΧΥΤΑ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ. Το έργο ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ και θα πολεμήσουμε μέχρι το τέλος. Να είστε βέβαιοι ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΟΥ.

Ας βρει άλλο «έργο πνοής» ο κ. Θεοδωρακόπουλος, προκειμένου να το κάνει εφαλτήριο για τις επόμενες εκλογές".

ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ