2013-05-21 09:58:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Δικαίωση για τον διευθυντή του ΣΔOΕ - Aίρεται η κατηγορία εις βάρος του - Αποφυλακίστηκαν και οι άλλοι δύο υπάλληλοι
Δικαιώθηκε ο διευθυντής του ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας Νικόλαος Μπρίνιας, μετά την απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Λευκάδας με την οποία απαλλάσσεται από κάθε κατηγορία.

Ο κ. Μπρίνιας, μαζί με δύο υπαλλήλους της υπηρεσίας, είχε κατηγορηθεί για παθητική δωροδοκία, εκβίαση από κοινού κατά επιχείρησης και παράνομη οπλοκατοχή.

Έπειτα από την απολογία των κατηγορουμένων, στους μεν υπαλλήλους είχε επιβληθεί η προσωρινή κράτηση, ενώ στον κ. Μπρίνια η απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Με την απόφαση του Συμβουλίου αίρεται η κατηγορία κατά του κ. Μπρίνια για το σύνολο των πράξεων και καταργείται ο περιοριστικός όρος που του είχε υποβληθεί, ενώ διατάσσεται επίσης να επιστραφεί το χρηματικό ποσό που βρέθηκε στο σπίτι του και ένα παλαιό σκουριασμένο όπλο το οποίο είχε κατασχεθεί.

Σε ό,τι αφορά τους δύο υπαλλήλους, αυτοί αποφυλακίζονται με περιοριστικούς όρους, καταβάλλοντας έκαστος εγγύηση 10.000 ευρώ.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Παραμένει φαβορί ο ΠΑΟΚ»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ