2013-05-20 23:10:06
Φωτογραφία για Η ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ... ΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΤΖΙΜΠΟΥΡ!
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που βραβεύτηκε από τη NOVA ήταν ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός του Ολυμπιακού πήρε το βραβείο του πρώτου σκόρερ της Superleague και μίλησε για την πορεία των ερυθρόλευκων, αλλά και τον Κώστα Μήτρογλου.

Για τον «πιστολέρο» τόνισε ότι είναι ένας πολύ έξυπνος ποδοσφαιριστής, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να παίζει περισσότερο μαζί του Αρχικά είπε: «Είμαι πολύ περήφανος που για ακόμα μια χρονιά έκανα το νταμπλ με τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ σημαντική αυτή η διάκριση για μένα καθώς και το γεγονός πως πέτυχα αυτά τα γκολ. Σε ότι αφορά την ομάδα αισθάνομαι και εγώ ως ένα σημαντικό κομμάτι της ομάδας του Ολυμπιακού. Το πιο σημαντικό ήταν το γεγονός πως ξεκινήσαμε κα μπήκαμε με τη νοοτροπία πως δεν πρέπει να υποτιμήσουμε κανένα. Παίξαμε δυνατά σε όλα τα παιχνίδια αν και κάποιες φορές δεν αποδώσαμε το ποδόσφαιρο που θέλαμε. Το σημαντικό όμως για εμάς ήταν το ότι μπαίναμε δυνατά στα ματς κάτι που μας οδήγησε στην κατάκτηση του τίτλου».


Αναφορικά με τα… νούμερα του, που ήταν πολύ υψηλά: «Από πλευράς στατιστικής ίσως είναι η καλύτερή μου σεζόν. Πάντα νιώθω έτοιμος και για τα μεγάλα παιχνίδια. Περισσότερο μετράει το συναίσθημα και αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να παίζω καλό ποδόσφαιρο. Αυτό είναι ίσως και το μοναδικό αγκάθι, πως φέτος για κάποια ματς δεν παίξαμε καλό ποδόσφαιρο».

Για τα νέα ταλέντα που βγαίνουν λόγω κρίσης: «Δεν ξέρω αν αντιμετώπισα δυσκολίες από κάποιον νέο παίκτη αλλά για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά είναι πολύ σημαντικό το ότι βγαίνουν νέα ταλέντα. Είναι σημαντικό και για το πρωτάθλημα αλλά και για τους ίδιους. Παλιότερα είχα δει αρκετά νέα παιδιά που δεν έπαιρναν τις ευκαιρίες που έπρεπε. Αυτό ίσως είναι και το καλό πίσω από το κακό της κρίσης όσον αφορά το ποδόσφαιρο».

Ολοκληρώνοντας μίλησε για τον Κώστα Μήτρογλου: «Ο Κώστας (Μήτρογλου) είναι ένας εξαιρετικός παίκτης, ένας έξυπνος παίκτης και θα ήθελα να παίζω περισσότερο μαζί του. Ο προπονητής είναι αυτός που διαλέγει την ενδεκάδα. Νομίζω ότι όποτε παίξαμε μαζί κάναμε καλά πράγματα. Έτσι αισθάνομαι και εγώ όταν παίζω μαζί του στην επίθεση βρίσκουμε περισσότερους χώρους και δημιουργούμε περισσότερες ευκαιρίες».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ