2013-05-20 22:47:39
Φωτογραφία για Παρακολουθήστε τον τελικό του Champions League όπως εσείς θέλετε
Εάν σχεδιάζετε να παρακολουθήσετε τελικό του Champions League μεταξύ Μπάγερν Μονάχου και Μπορούσια Ντόρτμουντ το Σάββατο, 25 Μαΐου, τότε θα πρέπει να κατεβάσετε το app iPad Sky Sports, το οποίο έχει ενημερωθεί νωρίτερα σήμερα με ένα  νέο χαρακτηριστικό.

Την ώρα του τελικού του Champions League, το Sky Sports έχει προσθέσει ένα νέο χαρακτηριστικό που θα σας επιτρέψει να παρακολουθήσετε επιλεγμένα στιγμιότυπα από έως και 22 γωνίες από όποια κάμερα θέλετε. Γι 'αυτό θα πρέπει να είναι ο τέλειος σύντροφος app όταν παρακολουθείται τον αγώνα από την τηλεόραση.

Ο David Gibbs, διευθυντής του Sky Sports δήλωσε μεταξύ άλλων..

This is great news for the Sky Sports for iPad app, which keeps getting better and better. This is about putting the technology into the hands of the viewer and allowing them to recapture the big moments in the final. It's the first time we've offered this through our app and it's another example of our investment in the Sky Sports viewer's experience

 Η εφαρμογή σας δίνει επίσης την δυνατότητα να παρακολουθήσετε σε αργή κίνηση  σε  επιλεγμένες φάσεις του αγώνα που θέλετε.

Είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιείτε αυτή η τεχνολογία σε εφαρμογή και δυστυχώς απευθύνεται μόνο σε συνδρομητές του καναλιού για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ιρλανδία και σε όσους θα πληρώσουν νέα συνδρομή έναντι £ 4,99 και αφού κατεβάσουν την εφαρμογή από εδώ.
argonaytis-iphone
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ