2013-05-20 19:37:06
Φωτογραφία για ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!
Η ομάδα Κ17 του Ολυμπιακού κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε η Τάνενχοφ, στη Γερμανία!

Τον δικό τους «άθλο» πραγματοποίησαν οι Έφηβοι του Ολυμπιακού, στη Γερμανία! Οι νεαροί «άσοι» της ομάδας μας κατέκτησαν την πρώτη θέση στο τουρνουά που διοργάνωσε η Τάνενχοφ, νικώντας στον μεγάλο τελικό την ολλανδική Φίτεσε με σκορ 2-0!

Στο τουρνουά συμμετείχαν ομάδες όπως η Λοκομοτίβ Μόσχας, η Φορτούνα Ντίσελντορφ, η Μπρόντμπι και η Φίτεσε. Στην πρώτη ημέρα των αγώνων ο Ολυμπιακός νίκησε 10-0 τη διοργανώτρια Τάνενχοφ, ηττήθηκε 0-1 από τη Λοκομοτίβ Μόσχας και ήρθε ισόπαλος 0-0 με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε αγώνες των 40 λεπτών, δίχως ανάπαυλα.

Τη δεύτερη ημέρα οι «πιτσιρικάδες» του Ολυμπιακού μας νίκησαν 1-0 την Μπρόντμπι, επικράτησαν με το ίδιο σκορ (1-0) της Φορτούνα Ντίσελντορφ, σε αγώνες των 45 λεπτών δίχως ανάπαυλα και πήραν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό.


Εκεί βρήκαν απέναντί τους την ολλανδική Φίτεσε, την οποία κέρδισαν με σκορ 2-0, χάρη σε γκολ των Χατζάρα (11’) και Παπανικολάου (43’). Ο τελικός διήρκησε 60 λεπτά (2x30’) και οι «ερυθρόλευκοι» πραγματοποίησαν εξαιρετική εμφάνιση, δείχνοντας ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από άλλες Ακαδημίες ευρωπαϊκών συλλόγων!

Στον μεγάλο τελικό ο Ολυμπιακός μας αγωνίστηκε με την ακόλουθη σύνθεση: Παπαδάκης, Βαγενάς, Ντάσης, Τόλι, Ράτζα, Μακροστέργιος, Παπανικολάου (51’ Πεχλιβανίδης), Ανδρούτσος (51’ Κηπουρός), Χατζάρας (55’ Λάμπρου), Αράπης, Μανθάτης (45’ Τζόνεφ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αυτό είναι το PlayStation 4! VIDEO
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αυτό είναι το PlayStation 4! VIDEO
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ