2013-05-20 11:08:25
Φωτογραφία για Νίκη με ανατροπή ο Αστέρας
Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε ο Αστέρας στην Τρίπολη, επικρατώντας 2-1 του Ατρόμητου, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική των πλέι οφ. Τα γκολ του Ράγιος (41’ πεν.) και Καλαντζή (63’) έδωσαν τη νίκη στους Αρκάδες που έφτασαν τους 5 βαθμούς. Ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 22’ με τον Ναπολεόνι.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ του αγώνα

Μόλις στο 8’ ο Ατρόμητος απείλησε τον Αστέρα, όμως ο Φούλοπ είπε όχι στον Σουμπίνιο. Ο Αστέρας κατάφερε αργότερα να ισορροπήσει το ματς, όμως ο Ατρόμητος ήταν η ομάδα που προηγήθηκε.

Στο 22’ ο Ναπολεόνι με άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή και πλάγια δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ούγγρο τερματοφύλακα των Αρκάδων. Έντεκα λεπτά μετά ο Ατρόμητος έχασε νέα ευκαιρία να σκοράρει ξανά, αφού ο Σουμπίνιο αστόχησε στο τετ-α-τετ με τον Φούλοπ.

Το 1-1 ήρθε πριν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Ο διαιτητής Κουκουλάκης καταλόγισε πέναλτι σε χέρι του Γιαννούλη από την κεφαλιά του Σανκαρέ στην περιοχή, σε φάση που ο αμυντικός του Ατρόμητου δεν είχε πρόθεση. Ο Ράγιος έκανε το 1-1 στο 41΄ από την βούλα και με το σκορ αυτό οι δύο ομάδες μπήκαν στ' αποδυτήρια.


Ο Αστέρας ήταν καλύτερος στο δεύτερο μέρος και στο 63΄ έφτασε στην ανατροπή. Από ασίστ του Ράγιος, ο Καλαντζής απέφυγε και το Ράντμαν και από πολύ πλάγια πέτυχε ένα δύσκολο γκολ.

Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος 2-1 (Nova 1)

Γκολ: 41' πεν. Ράγιος, 63' Καλαντζής - 22' Ναπολεόνι

Κίτρινες κάρτες: Κοντοές, Τσαμπούρης, Ουσέρο - Γιαννούλης

Κόκκινες κάρτες: -

Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης): Φούλοπ, Τσαμπούρης, Σανκαρέ, Κουρμπέλης, Κοντοές, Ουσέρο, Αλβάρες (46' Φραγκουλάκης), Ναβάρο (79' Σέτι), Ντε Μπλάσις, Ράγιος (71' Μπακασέτας), Καλαντζής.

Ατρόμητος (Γιώργος Παράσχος): Ράντμαν, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Γιαννούλης, Μπρίτο (61' Ουντότζι), Δημούτσος (77' Κούτσι), Ιγκλέσιας, Πίτου Γκαρσία (68' Καραγκούνης), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο.

Οι δηλώσεις

ΣΑΚΗΣ ΤΣΙΩΛΗΣ (προπονητής Αστέρα Τρίπολης): «Βαθμολογικά ήταν μια πολύ σημαντική νίκη για εμάς. Μετά τον τελικό του Κυπέλλου ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε ψυχολογικά τον ρυθμό μας. Το ξεκίνημα δεν ήταν καλό, αλλά μας βοήθησε πολύ η ισοφάριση στο τέλος του ημιχρόνου. Στο β’ μέρος η ομάδα ανέβηκε, έπαιξε γρήγορο και συνδυαστικό ποδόσφαιρο και ήρθε το 2ο γκολ. Πιστεύω ότι με αυτή τη νίκη, θα ξεχάσουμε οριστικά τον τελικό. Αφήνουμε το ματς γιατί έχουμε ένα σπουδαίο παιχνίδι μπροστά μας με τον ΠΑΟΚ. Τα πλέι οφ είναι μια διαφορετική ιστορία, ο ΠΑΟΚ είχε κακή ψυχολογία, έχασε χρόνο με τα εσωτερικά του προβλήματα. Ο Ατρόμητος και ο ΠΑΣ είχαν χρόνο να προετοιμαστούν. Πάντως για εμάς ο πιο δυνατός αντίπαλος είναι ο ΠΑΟΚ παρά το κακό ξεκίνημα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΧΟΣ (προπονητής Ατρόμητου): «Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι, ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, παρά το γεγονός ότι οι ομάδες είναι ταλαιπωρημένες από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Κρίμα για εμάς, που καταφέραμε να χάσουμε αυτό το παιχνίδι. Δεν αξίζαμε την ήττα και γι' αυτό υπάρχει πικρία, αλλά και ικανοποίηση για την προσπάθεια μέχρι το 94`. Για εμάς η χρυσή ευκαιρία χάθηκε μετά το 0-1, να κάνουμε ένα δεύτερο γκολ. Μετά ήρθε το πέναλτι του Ράγιος και το δεύτερο γκολ του Αστέρα στο δεύτερο ημίχρονο. Με τα αποτελέσματα που έχουν έρθει, όλες οι ομάδες μπορούν να πάρουν την πρώτη θέση. Εμείς κοιτάμε το επόμενο ματς με τον ΠΑΣ, όπου θέλουμε να πάρουμε κάτι καλύτερο».

Ανδρέας Αθανασούλης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΚΑΣΤΙΓΙΟ...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ