2013-05-19 23:39:59
Φωτογραφία για Λαϊκό δικαστήρια στήθηκε για δύο ώρες έξω από την Τούμπα για τον ΠΑΟΚ
Λίγο μετά τις δέκα το βράδυ, τελείωσε το λαϊκό δικαστήριο που είχε στηθεί έξω από τα αποδυτήρια της Τούμπας, (διήρκεσε δύο περίπου ώρες) από τριακόσιους περίπου οπαδούς του ΠΑΟΚ οι οποίοι φώναζαν συνθήματα εναντίον των ποδοσφαιριστών της ομάδας και υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος πριν από λίγο καιρό, πλήρωσε τις διαφωνίες που είχε με τον Γιώργο Δώνη, φεύγοντας από την ομάδα. 

 Η ήττα με 0-1 από τα Γιάννινα δεν ήταν κάτι που μπορούσε να περάσει απαρατήρητο, από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είχαν αποδοκιμάσει τους ποδοσφαιριστές τους από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, όταν το σκορ ήταν ακόμη 0-0.

Η αποστολή του ΠΑΣ φυγαδεύτηκε από την θύρα 7 προκειμένου να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα, παρά το ότι μετά το τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Γιάννη Χριστόπουλου χειροκροτήθηκαν ιπποτικά από τους φιλάθλους στην κερκίδες της Τούμπας.

Οι πρώτοι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ που τόλμησαν να βγουν από τα αποδυτήρια, ήταν οι Ιτάνζ και Καμαρά, οι οποίοι δέχθηκαν φραστικές επιθέσεις και κάποια μπουκάλια, ενώ στη συνέχεια βγήκαν οι Λίνο και Χακόμπο οι οποίοι χειροκροτήθηκαν.

 Μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε ο Κάτσε, ο Φωτάκης και ο Αθανασιάδης, ο οποίος μάλιστα βούρκωσε σε κάποια στιγμή, νιώθοντας ότι τον αδικούν με τις αποδοκιμασίες τους και θέλησε να μιλήσει στον κόσμο.

Η ιδέα όμως να μιλήσει με το εξαγριωμένο πλήθος δεν ήταν καλή και οι ασφάλεια του ΠΑΟΚ τον πίεσε να μπει στο αυτοκίνητο του και να φύγει από το γήπεδο, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Την ίδια ώρα, που οι οπαδοί ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από το αυτοκίνητο του Αθανασιάδης, βρήκε την ευκαιρία να ξεγλιστρήσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης γλιτώνοντας την επίθεση.

Ο Κατσουράνης χειροκροτήθηκε από τους φιλάθλους οι οποίοι του ζήτησαν να σηκώσει εκείνος την ομάδα στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια των πλει οφ ενώ και ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν είχε πρόβλημα κατά την φυγή του, από τον οποίοι οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ζήτησαν να χρησιμοποιήσει τα νέα παιχνίδια που διαθέτει η ομάδα.

Για όλα όσα συνέβησαν μετά το τέλος του αγώνα, ενημερώθηκε ο Ιβάν Σαββίδης ο οποίος δεν ήταν χθες παρών στο γήπεδο της Τούμπας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ