2013-05-19 23:37:17
Φωτογραφία για Ο ΠΑΣ πέρασε με νίκη από την Τούμπα
 

Σπουδαία επιτυχία για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ομάδα του Γιάννη Χριστόπουλου έκανε το «δύο στα δύο» στα play offs της Σούπερ Λίγκας. Ο ΠΑΣ επικράτησε με 1-0 του ΠΑΟΚ στην Τούμπα και δημιούργησε ακόμη περισσότερα προβλήματα στην ομάδα του Γεωργιάδη. Τώρα, ο ΠΑΟΚ με δύο συνεχόμενες ήττες σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, βλέπει τον στόχο του για πρωτιά να απομακρύνεται.

Ο ΠΑΣ ήταν ψυχωμένος, μολονότι δεν έλαμψε με την απόδοσή του. Ο Χριστόπουλος επέλεξε να κάνει rotation και άφησε αρκετούς βασικούς ποδοσφαιριστές έξω από την ενδεκάδα. Ακόμη κι έτσι, όμως, οι φιλοξενούμενοι πήραν τους βαθμούς και έκαναν άλμα στα play offs.

Το γκολ της νίκης πέτυχε ο Λίλα στο 87' με σουτ από κοντά, ύστερα από κόρνερ που χτύπησε ο Ντε Βινσέντι(0-1).

Ο ΠΑΟΚ είχε κάποιες καλές στιγμές και ευκαιρίες που χάθηκαν. Στο 73' ο Βούκιτς χτύπησε φάουλ για να διώξει ο Φεγκρούς και στο 83' ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα για να στείλει με κεφαλιά τη μπάλα στο δοκάρι ο Αθανασιάδης.


Και στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Φεγκρούς με το πόδι απέκρουσε σουτ από κοντά του Βούκιτς.

Αμέσως μετά το 0-1 του ΠΑΣ Γιάννινα, ο κόσμος του ΠΑΟΚ χειροκρότησε τους νικητές, αποδοκίμασε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του και φώναξε συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία.

Διαιτητής: Λαμπρόπουλος.

Κίτρινες: Ρουμπουλάκου, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μπέριος, Κάτσε, Ντε Βινσέντι.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σίλντενφελντ, Λίνο, Ετό, Κατσουράνης, Κάτσε, Λάζαρ(68' Αποστολόπουλος), Σαλπιγγίδης(56' Ολίσε), Λόρενς(46' Βούκιτς), Καμαρά, Αθανασιάδης.

ΠΑΣ Γιάννινα: Φεγκρούς, Ντάσιος, Λίλα, Οικονόμου, Βίλα, Κολοβέτσιος, Μπέριος, Ρουμπουλάκου, Γιάκος(73' Νάκος), Νικλητσιώτης(85' Ντε Βινσέντι), Τσουκαλάς(62' Κοροβέσης).
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ