2013-05-19 11:22:13
Φωτογραφία για Η Κινέζικη αποικία και ο πολιτικός ίλιγγος στον Κυριακάτικο Τύπο
Mε σκηνές οικονομικής αποκάλυψης παρά τον απόηχο από το ταξίδι στο δρόμο του Μεταξιού που θα μετατρέψει την Ελλάδα...σε μισθούς Κίνας αλλά και αποκαλύψεις για τις υπόγειες διαδρομές του μαύρου χρήματος αποκαλύπτει ο Κυριακάτικος Τύπος. Πιο συγκεκριμένα το 'Πρώτο ΘΕΜΑ' τονίζει ότι "Αδελφοκτόνος εμφύλιος στην μαύρη ακροδεξιά-Το φάντασμα του Χίτλε πνίγει τα παιδιά του-Στον Καιάδα η Χρυσή Αυγή-Ξέφυγαν νεοναζί και ποινικοί και τρομοκρατούν όλη την Ελλάδα, φοβούνται ότι το νομοσχέδιο Ρουπακιώτη θα τους σύρει εκτός νόμου και ο ρόλος του Παππά...". O 'Ελεύθερος ΤΥΠΟΣ' εξηγεί στο κύριο θέμα του ότι "Tα μυστικά του επίμαχου Προεδρικού Διατάγματος-Πως θα γίνουν οι μεταθέσεις των εκπαιδευτικών-Με ποια κριτήρια θα χαρακτηρίζονται πλεονάζοντες δάσκαλοι και καθηγητές, δυνατότητα προτίμησης σχολείων στις περιοχές μετάθεσης, το παρασκήνιο του πολέμου των 6 ημερών για τις Πανελλαδικές".

@Το 'ΒΗΜΑ της Κυριακής' σταχυολογεί ότι "Τι φέρνει στην οικονομία ο Σαμαράς από το Πεκίνο εκτός από τους μισθούς-Το άγγιγμα της Κίνας- Θέλουν την Ελλάδα λιμάνι της Ασίας στην Ευρώπη, τα σχέδια για Πειραιά και τρένα με αεροδρόμια και επενδύσεις"σε γουάν παρακαλώ...Η ΄ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ΄ σε δεξί κύριο άρθρο αποκαλύπτει ότι "Μ .Μπαρνιέ δήλωσε ότι οι Καταθέτες θα πληρώνουν την χρεοκοπία των τραπεζών και όσοι έχουν πάνω από 100.000 ευρώ" βεβαίως, βεβαίως..

@Το 'ΕΘΝΟΣ Κυραικής' προσθέτει ότι "Γιατί οι ξένοι ποντάρουν τώρα στο ΕΛΛΗΝΙΚΌ στόρυ επιτυχίας- Ο δρόμος της εξόδου και πως θα βγούμε από την κρίση και τα μνημόνια" λέμε τώρα...Η'Κυριακάτικη ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ' συμπληρώνει τώρα ότι 'Πλήττονται μέσα σε 18 μήνες όλα τα ασφαλιστικά ταμεία με το νόμο Λοβέρδου- Καταιγίδα για 5.5 εκ
. συντάξεις-Σε δύο νέες φάσεις το μαχαίρι" που θα ακολουθήσει για να μην διατηρούμε αυταπάτες από φέτος κιόλας...

@Η 'Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ' προβλέπει ότι "Πολιτικός ίλιγγος- Ισορροπίες τρόμου σε όλα τα κόμματα-Με επιφυλάξεις από την βάση της Ν.Δ. η επιστροφή του Καρατζαφέρη και οι διεργασίες για τους υπόλοιπους, τι συμμαχίες σκέφτονται για να επιβιώσουν οι Βενιζέλος και Κουβέλης και η μοναξιά του Τσίπρα...". Το 'ΠΑΡΟΝ της Κυριακής' αποκαλύπτει ότι "Όλο το σχέδιο αναμόρφωσης του Κώδικα Φορολογίας εισοδήματος και οι μεγάλες αλλαγές-Αλλαγές σοκ για τους μισθωτούς-Δεν θα υποβάλλουν δήλωση όσοι απασχολούνται σε ένα εργοδότη ή έχουν μια σύνταξη-Δηλώσεις τέλος για όσους ζουν με τόκους και μερίσματα-Με συντελεστή 13% θα φορολογούνται οι αγρότες"..

@To 'AΡΘΡΟ' εξηγεί ότι "Οι αλλοπρόσαλλες θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ που συγκλίνουν με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής δημιουργούν σύγχυση στη κοινή γνώμη -Μάχη για την δεύτερη θέση" άμεσα...

@Με τίτλο: "Ηρθε η σειρά του Γιάννου!" κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή η Realnews, η οποία αναφέρεται στην εισαγγελική έρευνα που έχει βάλει στο επίκεντρο την υπουργική θητεία του Γ. Παπαντωνίου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας "στο μικροσκόπιο της Δικαιοσύνης βρίσκονται οι συμβάσεις για φρεγάτες, υποβρύχια, F-16, Apache, Leopard, Συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου". Ηδη με εντολή του ΣΔΟΕ ανοίγουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί 9 υψηλόβαθμων στελεχών του Πολεμικού Ναυτικού, καθώς ελέγχονται 8 αξιωματικοί και ένας πολιτικός υπάλληλος που χειρίστηκαν εξοπλιστικά προγράμματα και υπηρέτησαν σε θέσεις-κλειδιά όταν ο Γ. Παπαντωνίου ήταν υπουργός Εθνικής Αμυνας. Το κύριο άρθρο της εφημερίδας και του Νίκου Χατζηνικολάου έχει τίτλο: "Χορτάσαμε"... αισιοδοξία!". Αναφέρει χαρακτηριστικά: "Τα αισιόδοξα σημάδια που επικαλείται η κυβέρνηση για την πορεία της οικονομίας μας δεν είναι "ορατά" από τη μεγάλη πλειονότητα των πολιτών, που εξακολουθούν καθημερινά να αναμετρώνται είτε με την ανεργία, είτε με τη φτώχεια".

greekmme.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ