2013-05-19 00:09:32
Φωτογραφία για Στη Serie A τη νέα σεζόν οι Σασουόλο και Βερόνα!
Η Σασουόλο κατέκτησε τον τίτλο στη Serie B και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στη μεγάλη κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία της, ενώ την ακολούθησε ως 2η και η Ελλάς Βερόνα του Βαγγέλη Μόρα.

Αν και ολοκλήρωσε το ματς με 9 παίκτες απέναντι στη Λιβόρνο, η Σασουόλο πανηγύρισε τη νίκη ανόδου χάρη σε γκολ του Μισιρόλι (αναδείχτηκε πρόσφατα καλύτερος παίκτης της φετινής Serie B) στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ενώ η Βερόνα πήρε το 2ο εισιτήριο για τα μεγάλα σαλόνια χάρη στο 0-0 στο "Μπεντεγκόντι" με την Έμπολι.

Βασικός σε όλο το ματς για τους Βερονέζους ήταν ο Βαγγέλης Μόρας, ο οποίος πανηγύρισε μαζί με τους συμπαίκτες του την επιστροφή της ομάδας στην κορυφαία κατηγορία του ιταλικού πρωταθλήματος μετά από 11 χρόνια απουσίας.

"Επιστρέψαμε στη Serie A", είναι το μήνυμα που εμφανίζεται στην επίσημη ιστοσελίδα της Βερόνα και το οποίο αναρτήθηκε λίγο μετά τον προβιβασμό της ομάδας.

 

Όσον αφορά στο τρίτο και τελευταίο εισιτήριο, αυτό θα δοθεί μέσα από αγώνες μπαράζ στους οποίους θα συμμετέχουν οι ομάδες που τερμάτισαν από την 3η μέχρι και την 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα: Μπρέσια, Λιβόρνο, Νοβάρα και Έμπολι.

Το πρόγραμμα των πλέι οφ:

Ημιτελικοί (22 & 26 Μαΐου):

Μπρέσια - Λιβόρνο

Νοβάρα - Έμπολι

Τελικός (29 Μαΐου & 2 Ιουνίου)

Πηγή:sport24.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ