2013-05-18 23:53:48
Φωτογραφία για Εφιάλτης το 2013 για τον Μουρίνιο> Είναι η χειρότερη χρονιά μου
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχασε και το Κύπελλο Ισπανίας με τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά θέλησε να δείξει ψυχραιμία αμέσως μετά την ήττα με 2-1 από την Ατλέτικο Μαδρίτης στο Σαντιάγκο Μπερναμπέου. 

Ο προπονητής της Ρεάλ παραδέχθηκε πως απέτυχε, μετά την ήττα στον τελικό αλλά μόνο στην εφετινή σεζόν.

Τόνισε ο Μουρίνιο: «Χάσαμε πολλές ευκαιρίες και δεν πιστεύω ότι η Ατλέτικο ήταν η δίκαιη νικήτρια του αγώνα. Ξεχνιούνται τα δοκάρια, ξεχνιέται η διαιτησία, όλοι θυμούνται τον νικητή.Εχω τρία χρόνια συμβόλαιο με τη Ρεάλ και δεν έχω μιλήσει ακόμη με τον πρόεδρο. Είναι φυσιολογικό να ακούγεται το όνομα του Αντσελότι ή ότι πάω στην Τσέλσι. Το μόνο σίγουρο είναι πως θα αντιμετωπίσω με εντιμότητα την κατάσταση και θα γίνει γνωστό το αποτέλεσμα της κουβέντας μου με τον πρόεδρο. Αυτή η σεζόν είναι η χειρότερή μου, ποτέ δεν είχα μείνει χωρίς κάποιο σημαντικό τρόπαιο. Η χρονιά είναι αποτυχημένη κι ας φτάσαμε σε τελικό, δεύτερη θέση και ημιτελικά».


Νωρίτερα, η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του Κόπα Ντελ Ρέι. Το κύπελλο Ισπανίας κατέκτησε η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, καθώς νίκησε με σκορ 2-1 στην παράταση τη Ρεάλ Μαδρίτης στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Είναι το 10ο τρόπαιο κυπέλλου για την Ατλέτικο και το πρώτο μετά το 1996. Ο τελικός ήταν επεισοδιακός, με πολλά νεύρα, γερά μαρκαρίσματα, τον Μουρίνιο να αποβάλλεται στο 75' για διαμαρτυρίες στον διαιτητή και τον Κριστιάνο Ρονάλντο να βλέπει κόκκινη στο 114' επειδή χτύπησε τον Γκάμπι. 

Ο τελευταίος αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ματς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Ετσι, η Ρεάλ μένει με άδεια χέρια αυτή τη σεζόν. 

Τα έχασε όλα. Το πρωτάθλημα Ισπανίας από τη Μπαρτσελόνα, το Κύπελλο από την Ατλέτικο, ενώ η Ντόρτμουντ την άφησε εκτός τελικού Τσάμπιονς Λιγκ.

Ξεκάθαρο θεωρείται πως οι επόμενες ημέρες θα είναι δύσκολες για τον Μουρίνιο.

Να τονιστεί, ωστόσο, πως η Ρεάλ ήταν και άτυχη στον τελικό, με δεδομένο ότι είχε τρία δοκάρια. 

Αλλά η Ατλέτικο ζήτησε πολύ το Κύπελλο, πάλεψε στο σπίτι της Ρεάλ και είχε σε εξαιρετική βραδιά τον γκολκίπερ Κουρτουά.

Περισσότερα
pestanea
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ