2013-05-18 19:41:03
Φωτογραφία για Αγοράζει ομάδα ο Μπέκαμ!
Σε συζητήσεις με το MLS για να αγοράσει ομάδα στις ΗΠΑ βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Για τελευταία φορά θα αγωνιστεί το Σάββατο (18/05) ο Ντέιβιντ Μπέκαμ κόντρα στην Μπρεστ με την φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας τέλος και επίσημα στην καριέρα του. 

Ο 38χρονος όμως δεν σκοπεύει να μείνει για καιρό μακριά από το αγαπημένο του άθλημα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC ετοιμάζεται να υπηρετήσει το ποδόσφαιρο από άλλο πόστο.

Συγκεκριμένα ο Μπέκς βρσίκεται σε επαφές με δύο ομάδες από το MLS, προκειμένου να αποκτήσει μία εξ αυτών.

Το δικαίωμα αυτό είχε αποκτήσει όταν υπέγραψε ειδικό όρο στη συμφωνία με τους Γκάλαξι.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και ο εκτελεστικός αντιπρόεδρος επικοινωνιών του MLS, Nταν Κόρτμαντσε δηλώνοντας:

"Έχουν υπάρξει συζητήσεις με τους συμβούλους του.Κάποια στιγμή στο επόμενο διάστημα θα ασκήσει το δικαίωμα του, φροντίζοντας να είναι τέλειες οι συνθήκες για τον Ντέιβιντ, αλλά και την ομοσπονδία. Ωστόσο, ακόμα δεν έχουμε φτάσει σε τόσο προχωρημένο επίπεδο ακόμα."


Στο MLS μετέχουν 19 ομάδες και στόχος είναι να γίνουν 20, με τον ιδιοκτήτη της Μάνστεστερ Σίτι να είναι ο αγοραστής της 20ης.

Το νοτιοανατολικό τμήμα των ΗΠΑ δεν εκπροσωπείται από κάποια ομάδα στο MLS και το Μαϊάμι θεωρείται μια από τις πιθανές περιοχές που θα ασχοληθεί ο Μπέκαμ για αγορά ομάδας. Το συμβόλαιο που είχε υπγράψει με τους Γκάλαξι του απαγορεύει να ασχοληθεί με την Νέα Υόρκη.

Το χρηματικό ποσό που χρειάζεται για να μπεί σε κάποιο σύλλογο ο Μπέκαμ υπολογίζεται στα 16.000.000 λίρες και θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν ο άγγλος θα προχωρήσει τα σχέδια του συνεχίζοντας την ποδοσφαιρική του καριέρα ως ιδιοκτήτης ομάδας.
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ