2013-05-18 19:26:04
Φωτογραφία για Εξιχνιάσθηκαν τρεις περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείου στα Τρίκαλα
Από το Τμήμα Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων σε συνεργασία με το Τμήμα Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης εξιχνιάσθηκαν... τρεις περιπτώσεις κλοπών από δωμάτια ξενοδοχείου στα Τρίκαλα.

Σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για διακεκριμένες κλοπές σε βάρος τριών αλλοδαπών. Πρόκειται για έναν 23χρονο υπήκοο Ιταλίας, έναν 28χρονο υπήκοο Αλγερίας κι έναν 21χρονο υπήκοο Ιράκ.

Ειδικότερα, οι τρεις δράστες στις 15-05-2013 το απόγευμα στα Τρίκαλα, εισήλθαν σε τρία δωμάτια ξενοδοχείου, στα οποία διέμεναν ένοικοι κι αφαίρεσαν από το εσωτερικό τους συνολικά τέσσερις φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές (laptops), ένα I – PAD, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ένα κινητό τηλέφωνο κι ένα φορτιστή κινητού τηλεφώνου.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων προέκυψε ότι οι τρεις αλλοδαποί, οι οποίοι στις 16-05-2013 το βράδυ συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω στη Θεσσαλονίκη να διαπράττουν κλοπές σταθμευμένων οχημάτων, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πλατείας Δημοκρατίας, είναι οι δράστες των κλοπών από τα δωμάτια του ξενοδοχείου στα Τρίκαλα.


Στην κατοχή του 23χρονου συλληφθέντος βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων από το ξενοδοχείο και συγκεκριμένα ένα κινητό τηλέφωνο κι ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, τα οποία θα επιστραφούν στους νόμιμους δικαιούχους.

Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων.

trikalaweb.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ