2013-05-18 12:54:06
Φωτογραφία για ΚΑΜΠΟΥΡΗΣ : ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΑ! ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΨΥΧΑΡΑ!
Σίγουρος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να κατακτήσει και άλλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα με αυτή την ομάδα, εμφανίστηκε ο Αργύρης Καμπούρης. Ο παλαίμαχος παίκτης των πρωταθλητών Ευρώπης αναφέρθηκε στους Πρίντεζη και Τόμιτς, με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις, ενώ τάχθηκε υπέρ της παραμονής του Βασίλη Σπανούλη στο Λιμάνι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Καμπούρης στην εφημερίδα «ΦΩΣ»:

Ξέρω άτομα που αγωνιούν από τώρα για την κατάκτηση του τρίτου σερί ευρωπαϊκού! Είναι ευκαιρία να γράψει ιστορία αυτή η φουρνιά;

Μπορεί να πάρει και άλλα τρόπαια στην Ευρώπη, ναι. Διότι είναι σπάνια χημεία που υπάρχει σε αυτή την ομάδα. Το βλέπουμε εμείς που έχουμε παίξει χρόνια και το καμαρώνουμε. Εχουν φοβερή χημεία, δείχνουν ότι είναι φίλοι και ότι δουλεύουν με κοινό σκοπό. Βλέπω ότι κανείς τους δεν βάζει τον εαυτό του πάνω από την ομάδα. Προσπαθούν να κάνουν ό,τι τους ζητάει ο προπονητής και υπάρχει ομοιογένεια. Βλέπω επίσης ότι δεν τα παρατάνε ποτέ, γι αυτό και κάνουν τόσες ανατροπές! Και με την ΤΣΣΚΑ στον τελικό πέρυσι και με την Εφές φέτος και με την Ρεάλ στο Final Four. Δεν είναι τυχαίο τόσες ανατροπές, τα παιδιά αυτά έχουν δέσιμο, είναι ομάδα με ψυχάρα, δεν τα παρατάνε ποτέ. Αξίζουν συγχαρητήρια και στους παίκτες και στους προπονητές και στους προέδρους του Ολυμπιακού.


Πάμε τώρα στους τελικούς με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει κίνδυνος να στοιχίσουν τα γλέντια και οι χαρές στον Ολυμπιακό; Οι άλλοι είναι πεισμωμένοι, ζήλεψαν, θα τα δώσουν όλα. Και δεν έχουν άσχημη ομάδα.

Οντως ο Παναθηναϊκός έχει πολύ καλή ομάδα. Προσπάθησαν και αυτοί ως την τελευταία στιγμή να μπουν στο Final Four, άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις. Θέλει πολλή προσοχή ο Παναθηναϊκός, δεν έχει περιθώρια η ομάδα να μείνει στην επιτυχία της Ευρωλίγκας. Πρέπει να ετοιμαστεί σοβαρά, με το ίδιο πάθος και πείσμα και συγκέντρωση που πήγε στο Λονδίνο. Πρέπει να αφήσουν τους πανηγυρισμούς, να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα, μην κλείσει η σεζόν με άσχημο τρόπο. Είναι καλή ομάδα ο Παναθηναϊκός. Πιστεύω ότι το προπονητικό τιμ του Ολυμπιακού τα έχει σκεφτεί ήδη αυτά και θα κάνει την κατάλληλη διαχείριση, ώστε να μη βρεθούμε προ εκπλήξεων. Οι χαρές πέρασαν! Θα έχουν όλο τον χρόνο μετά τον Παναθηναϊκό να τον χαρούν. Και μάλιστα διπλά, να έχουν κατακτήσει και το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός τις τελευταίες ημέρες δυναμιτίζει το κλίμα μία για τον Τόμιτς, την άλλη για τον Πρίντεζη.

Να μην τσιμπήσουν. Είναι σπουδαίες προσωπικότητες ο Τόμιτς και ο Πρίντεζης, δεν πρέπει να ασχοληθούν, ας μείνουν στο παιχνίδι. Δεν έκαναν και τίποτα, άλλωστε. Πανηγύρισαν για την ομάδα τους, δεν νομίζω ότι έβρισαν κάποιον.

Αν σε διαβάσει ο Σπανούλης, τι θα είχες να του πεις για το συμβόλαιο του; Στον Ολυμπιακό μπορεί να γράψει ιστορία, να πάρει άλλα συνεχόμενα ευρωπαϊκά, να κάνει ό,τι δεν έκανε άλλος.

Πιστεύω ότι ο Βασίλης είναι πολύ ώριμος άνθρωπος. Πιστεύω ότι θα επιλέξει το καλύτερο για την καριέρα του. Ο κόσμος του Ολυμπιακού τον έχει αγαπήσει πολύ, οι πρόεδροι τον εκτίμησαν και του έδωσαν την ευκαιρία να γίνει ο ηγέτης του Ολυμπιακού, τον πήραν από τον Παναθηναϊκό και δικαίωσαν την επιλογή του. Και εκείνος τους δικαίωσε βεβαίως. Πιστεύω ότι θα το σκεφτεί ώριμα. Η ομάδα του Ολυμπιακού ήταν αυτή που του στάθηκες και τον βοήθησε. Μπορεί να αφήσει εποχή στον Ολυμπιακό παίρνοντας και άλλες σερί κούπες. Το χρήμα δεν είναι το παν. Δεν είναι μόνο το χρήμα στη ζωή. Το θέμα είναι σου ταιριάζει η ομάδα στην οποία βρίσκεσαι, να αισθάνεσαι όμορφα σε αυτή την ομάδα, να σε αγαπάνε όλοι. Είναι ώριμος ο Βασίλης, πιστεύω ότι θα το σκεφτεί σωστά. Και να σου πω κάτι; Με τέτοιους προέδρους δεν φεύγεις! Ο Αγγελόπουλοι είναι φοβεροί άνθρωποι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ