2013-05-18 12:00:06
Φωτογραφία για ΜΕ ΚΟΥΠΑ, ΛΑΒΑΡΟ ΚΑΙ... ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΣΕΦ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ! *PHOTOS*
Τελευταία... πράξη για την κανονική περίοδο της Α1 Μπάσκετ και… άκρως εορταστική για τον Ολυμπιακό!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υποδέχονται σήμερα (17:00, ΕΤ1) τον Απόλλωνα Πατρών, σε μία αναμέτρηση αδιάφορη και για τις δύο ομάδες, με τους ερυθρόλευκους ωστόσο να θέλουν να παίξουν καλό μπάσκετ για τον κόσμο τους που θα βρεθεί (υπολογίζεται στους 8.000 και πλέον) στο ΣΕΦ για να αποθεώσει και να συγχαρεί τους παίκτες τπυ Γιώργου Μπαρτζώκα για την κατάκτηση και της φετινής Ευρωλίγκας.

Πριν από το τζάμπολ του αγώνα θα υψωθεί στην οροφή του ΣΕΦ και το λάβαρο με το πρωτάθλημα Ευρώπης στο Λονδίνο, ενώ στο γήπεδο θα βρίσκεται και το βαρύτιμο τρόπαιο των πρωταθλητών!

Το ματς με την ομάδα του Νίκου Βετούλα είναι τελείως αδιάφορο και θα χρησιμοποιηθεί στα πλαίσια της προετοιμασίας των δύο ομάδων για τα πλέι οφ, ενώ οι δυο τους, θα τα ξαναπούν την ερχόμενη Τετάρτη (22/5) στο ΣΕΦ για την πρώτη αναμέτρηση στην προημιτελική σειρά των πλέι οφ και σίγουρα την ερχόμενη Παρασκευή (24/5) στη Πάτρα, καθώς στους «8» για τους «4» η πρόκριση έρχεται στις δύο νίκες.


Το ζητούμενο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα και τους συνεργάτες του στον ερυθρόλευκο πάγκο θα είναι και γι αυτό ματς- όπως ανάλογα και με τον Ηλυσιακό- το πλούσιο ροτέισον αλλά και να διατηρηθούν σε έναν καλό ρυθμό οι παίκτες του Θρύλου ενόψει των πλέι οφ. Άλλωστε η ομάδα βρίσκεται σε μία μεταβατική περίοδο από την τεράστια επιτυχία της κατάκτησης της Ευρωλίγκας στην… προσγείωση στο ελληνικό πρωτάθλημα, αν και το δύσκολο κομμάτι πέρασε, στο πρώτο ματς στα Ιλίσια.

Στο αμιγώς αγωνιστικό μέρος, ο Έλληνας τεχνικός των πρωταθλητών προπόνησε τους παίκτες του στο ΣΕΦ, με μοναδικό πρόβλημα να αποτελεί το γνωστό με τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ -ο οποίος ταλαιπωρούνταν από μικρή θλάση στους προσαγωγούς και δεν ήταν 100% έτοιμος, ωστόσο βοήθησε σημαντικά στο Final 4- δεν πήρε μέρος στην προπόνηση και ακολούθησε θεραπεία, με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει ούτε στο ματς με τον Απόλλωνα, προκειμένου να επανέλθει απόλυτα υγιής και έτοιμος για τα πλέι οφ. Τη θέση του θα πάρει και πάλι ο νεαρός σέντερ της ομάδας Γιώργος Γεωργάκης.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ