2013-05-17 21:14:20
Φωτογραφία για ΖΑΡΑΔΟΥΚΑΣ : ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ...
Ο Γιάννης Ζαραδούκας μίλησε για το ενδεχόμενο να παραμείνει στον Άρη και μετά την ολοκλήρωση του εξάμηνου δανεισμού του από τον Ολυμπιακό, χωρίς να είναι βέβαιος για το μέλλον του.

Αναλυτικά, Ο διεθνής αμυντικός, ο οποίος μαζί με τον Ανδρέα Τάτο θα είναι παρόντες στο αποχαιρετιστήριο δείπνο των «κιτρίνων» από τον Σούλη Παπαδόπουλο, μίλησε στον "Arena 89,4":

Για την απόφαση υπαγωγής της ΠΑΕ Άρης στο άρθρο 99: «Όλοι το περιμέναμε αυτό καθώς θέλαμε να αρχίσει να μπαίνει η ομάδα στο δρόμο της εξυγίανσης και να λύσει τα προβλήματά της».

Για την παρουσία του στον Άρη: «Μετά την πολύ δύσκολη στιγμή που είχα με τον τραυματισμό μου που με άφησε εκτός έξι μήνες και με πήγε πίσω στην καριέρα μου, ο Θεός έδωσε και έκανε κάποια ωραία πράγματα. Ζήσαμε ωραίες στιγμές, δεν μπορούσαμε να ξεχάσουμε αυτά που περάσαμε εδώ και σίγουρα δεν θα μπορέσουμε να λείψουμε από αυτήν την εκδήλωση».


Για την πίεση που βίωσε στον Άρη φέτος: «Και στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη πίεση, αλλά στον Άρη ο κόσμος είναι πιο μέσα στην ομάδα, είναι και μέσα στην διοίκηση. Όταν ήρθαν και στο προπονητικό για να μας μιλήσουν, δεν περιγράφεται εκείνη η στιγμή.

Κι εγώ και ο Δημήτρης (Διαμαντάκος) και ο Ανδρέας (Τάτος) βιώσαμε πολλά πράγματα στην ομάδα και θέλαμε να έρθουμε στην τελευταία συνάντηση αυτής της σεζόν. Σίγουρα μου άρεσε που φόρεσα τη φανέλα του Άρη. Άλλωστε, αν θυμάστε καλά, είχα δηλώσει πως μου αρέσουν τα δύσκολα και γι' αυτό ήρθα στον Άρη».

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του: «Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει, υγεία να υπάρχει και θα δούμε τι θα κάνουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ