2013-05-17 21:11:00
Φωτογραφία για Πράσινη καταγγελία για Τόμιτς
Εκνευρισμός για την συμπεριφορά του Μίλαν Τόμιτς κατά τα επινίκια της κατάκτησης της Euroleague επικρατεί στον Παναθηναϊκό και οι πράσινοι κατέθεσαν επίσημη καταγγελία σε βάρος του στενού συνεργάτη του Γιώργου Μπαρτζώκα

 

Αποφασισμένος να τραβήξει στα άκρα την υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μίλαν Τόμιτς, που φαίνεται κατά την διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση της Euroleague να συμμετέχει σε υβριστικό σύνθημα κατά του Τριφυλλιού, είναι ο Παναθηναϊκός.

Η πράσινη ΚΑΕ κατέθεσε στον ΕΣΑΚΕ, την ΕΟΚ και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη, επίσημη καταγγελία κατά του Μίλαν Τόμιτς, ζητώντας από τους αρμόδιους φορείς να πάρουν θέση.

Σύμφωνα με όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, στην καταγγελία των πράσινων έχει συμπεριληφθεί και το επίμαχο βίντεο, στο οποίο φαίνεται ο συνεργάτης του Μπαρτζώκα να φωνάζει το υβριστικό σύνθημα.

Στην καταγγελία γίνεται αναφορά και για την στάση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός, αδελφών Αγγελόπουλων, καθώς όπως τονίζουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού φαίνονται "να κουνάνε ρυθμικά το δάχτυλο την ώρα του συνθήματος και σίγουρα δεν προτρέπουν τον Τόμιτς να σταματήσει το συγκεκριμένο σύνθημα".
sport.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ