2013-05-17 11:31:05
Φωτογραφία για Ετοιμάζει ''μπαμ'' με Ρούνεϊ η Άρσεναλ!
Έναν χρόνο μετά την αρπαγή Φαν Πέρσι από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Άρσεναλ ετοιμάζεται για "αντίποινα" μέσω της απόκτησης του Γουέιν Ρούνεϊ. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Όπως αποκαλύπτει με σημερινό της δημοσίευμα η "Daily Mail", οι σκέψεις αποχώρησης του Γουέιν Ρούνεϊ από το "Ολντ Τράφορντ" μόνο αδιάφορους δεν έχουν αφήσει τους ανθρώπους της Άρσεναλ, με την πρόταση να γίνει κίνηση για τον Άγγλο στράικερ να έχει πέσει για πρώτη φορά στο τραπέζι τον περασμένο Μάρτιο.

Τροχοπέδη στα όποια μεγαλεπήβολα σχέδια των Λονδρέζων είναι αναμφισβήτητα το πολύ υψηλό κασέ του Ρούνεϊ (οι εβδομαδιαίες αποδοχές του στη ManUtd είναι 250.000 λίρες την ώρα που ο Λούκας Ποντόλσκι είναι με 100.000 λίρες την εβομάδα ο πιο ακριβοπληρωμένος "κανονιέρης") αλλά και το γεγονός ότι έντονο ενδιαφέρον έχει δείξει και η Τσέλσι που διαθέτει το πορτοφόλι του... Ρόμαν Αμπράμοβιτς.

Για το λόγο αυτό, το ίδιο ρεπορτάζ υπογραμμίζει πως καθοριστικό ρόλο στη διάθεση της Άρσεναλ να "χτυπήσει" τον Ρούνεϊ είναι το αν θα κατακτήσει την 4η θέση (είναι στο +1 από την 5η Τότεναμ πριν τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής).

Και αυτό γιατί σε περίπτωση που πάρει το εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ, τότε το καλοκαιρινό μπάτζετ θα εκτοξευτεί στα 70.000.000 λίρες, γεγονός που θα δώσει άλλον... αέρα στον Αρσέν Βενγκέρ για να κάνει το ρόστερ του περισσότερο ανταγωνιστικό ως προς τη μάχη του τίτλου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ