2013-05-17 10:30:18
Φωτογραφία για ΠΗΡΕ... ΠΙΣΩ Η UEFA ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΧΡΟΝΟ ΠΟΙΝΗΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΓΑ
Η Μάλαγα έλαβε επίσημη επιβεβαίωση από την ΟΥΕΦΑ, η οποία διευκρινίζει ότι η Επιτροπή Δημοσιονομικού Ελέγχου, μετά την ανάλυση της κατάστασης στις 31 Μαρτίου 2013, ανακαλεί την ποινή του δεύτερου έτους που επιβλήθηκε στο σύλλογο.

Το παρόν ψήφισμα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr", μαζί με την έγκριση της αίτησης αδειοδότησης της ΟΥΕΦΑ για τη σεζόν 2013-14, σημαίνει ότι η Μάλαγα αναμένει τώρα μόνο την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου Αθλητισμού στις 4 Ιουνίου, για να καθοριστεί αν μπορεί να συμμετάσχει από την επόμενη σεζόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αν βέβαια καταλάβουν μια από τις θέσεις στο πρωτάθλημα.

Ο δεύτερος χρόνος ποινής προστέθηκε στους Ανδαλουσιάνους στις 21/12/12 για τη μη συμμόρφωση με τους κανονισμούς Fair Play και θα είχε ισχύ για τα επόμενα 4 χρόνια.

«Αυτή η απόφαση και η χορήγηση άδειας επιβεβαιώνει ότι ο σύλλογος έχει συμμορφωθεί από την αρχή, όταν μας είχε ζητηθεί. Έχουμε δουλεψει και θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε όσο πιο σκληρά γίνεται, καθώς είμαστε αισιόδοξοι για το μέλλον.»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ