2013-05-16 21:18:26
Φωτογραφία για Ιβάν Σαββίδης: Κατσάδιασε τους παίκτες του
Αφού κατσάδιασε τους παίκτες του, για την αποτυχία τους στην πρεμιέρα των πλέϊ οφ της Σούπερ Λίγκας, ο Ιβάν Σαββίδης εξομολογήθηκε στα ΜΜΕ πως ήταν, τελικά, καλύτερα που δε βρέθηκε ο ΠΑΟΚ αντίπαλος του Ολυμπιακός στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Αμα παθαίναμε εμείς όσα έπαθε η Τρίπολη, δεν ξέρω πως θα αντιδρούσα, έτσι συναισθηματικός που είμαι! Το Κύπελλο άξιζε στον Αστέρα, όχι στον Ολυμπιακό»...

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ επισκέφτηκε τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, πριν την έναρξη της απογευματινής προπόνησης, σε μια προσπάθεια να τους αφυπνίσει ώστε να αποφευχθούν τα χειρότερα, στη συνέχεια των πλέϊ οφ.

«Στην ομάδα υπήρχε ένα πάρα πολύ άσχημο κλίμα και θα έλεγα μια κακή ψυχολογική αρμονία και γι αυτό ήταν πάρα πολύ σημαντικό να αλλάξουμε την κατάσταση. Ολοι οι παίκτες θεωρούσαν ότι το κλίμα στην ομάδα ήταν θετικό και γι’ αυτό που συνέβη χθες δεν υπήρξε εξήγηση. Υπάρχουν δυνατές θέσεις, υπάρχουν αδύνατες θέσεις και γι αυτό ζητάμε συγγνώμη, γιατί χθες επικράτησαν οι αδυναμίες», είπε ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ.


Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον στόχο της ομάδας που είναι η έξοδος στο Τσάμπιονς Λίγκ, αλλά και στην επόμενη μέρα του συλλόγου, «Δεν αναιρούμε το στόχο που έχουμε θέσει και θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε τη δεύτερη θέση για το Τσάμπιος Λίγκ και στη συνέχεια, στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο θα κοιτάξουμε πώς συνολικά θα αλλάξουμε την εικόνα του παιχνιδιού και τη σύνθεση της ομάδας εκεί που υπάρχουν τα προβλήματα».

Σε ότι έχει να κάνει με το Κύπελλο, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ πήρε μέρος της ευθύνη για τον αποκλεισμό πάνω του και υπογράμμισε πως το τρόπαιο άξιζε, τελικά, να το κερδίσει ο Αστέρας: "Το Κύπελλο το χάσαμε, έχασα και εγώ... Αλλά για μένα είναι καλύτερα που δεν πήγαμε στον τελικό παρά να τον δω έτσι όπως τον είδα. Ο Θεός βοήθησε για να διατηρήσω την πίστη μου στο ελληνικό ποδόσφαιρο και αν συμπεριφερόταν έτσι σε εμάς δεν μπορώ να υποθέσω τι θα γινόταν γιατί είμαι πολύ συναισθηματικός. Η Τρίπολη αξίζει να έχει το Κύπελλο στα χέρια της και ουσιαστικά κέρδισε τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχουν αδύνατα πράγμα, όλα είναι δυνατά".

Τέλος για το θέμα των χρεών υπογράμμισε : «Είμαι έτοιμος να πληρώσω όλα τα χρέη του ΠΑΟΚ μέσα σε ένα μήνα με την προϋπόθεση ότι θα διαγραφούν όλα τα πρόστιμα και οι προσαυξήσεις. Εγώ δεν χρωστάω σε κανένα τίποτα. Εγώ ήρθα στην ομάδα, η οποία 7-8 χρόνια μάζευε τα χρέη. Γι' αυτό αν θέλουμε να χτίσουμε καινούρια ομάδα, πρέπει να χτίσουμε, μεταξύ άλλων και καθαρές σχέσεις με το κράτος, μεταξύ των άλλων. Ξέρετε ότι κάθε φίλαθλος του ΠΑΟΚ, κάθε ποδοσφαιριστής, και εγώ μεταξύ άλλων, πρέπει να έχουμε σαν τιμή και περηφάνια και το έχουμε σαν τιμή και περηφάνια ότι εμείς σε 7 μήνες κλείσαμε πάρα πολλά προβλήματα και πληρώσαμε πάνω από 8 εκατ. φόρους στο κράτος. Νομίζω ότι αξίζουμε να εισακουστεί η πρότασή μας. Εμείς είμαστε υπέρμαχοι της καθαρής και διαφανούς σχέσης με το κράτος, αλλά δυστυχώς υπάρχει μια πραγματικότητα στην Ελλάδα και έτσι προσπαθούμε να βρούμε αλληλοσυμφέρουσες λύσεις".
Allinsports
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ