2013-05-16 21:13:04
Φωτογραφία για Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θέλει μονομάχους και όχι αυτοκράτορες
Ο Αντωνάκης ζητιανεύει επενδύσεις στην Κίνα..

(λες και επένδυσε ποτέ κανείς παρακαλώντας τον), οι άλλοι ανακοινώνουν επιστράτευση σε απεργία που δεν κηρύχθηκε και o κωμικός Στουρνάρας βλέπει ανάπτυξη για τις αρχές 2014 όταν ήδη έχουν βγει αναλύσεις που μιλάν για μέτρα 8 δις για το κενό στα 2015-16. (όχι στο πρωτογενές αλλά για τόκους)

Και αναρωτιέσαι γιατί ακόμα και τώρα που η κατάσταση έφτασε στα άκρα και δεν έχουν ποια περιθώριο να παίξουν ή να κάνουν ψηφοθηρικά παιχνίδια δεν δίνουν ουσιαστικές λύσεις.

Μα η απάντηση ειναι παραπάνω από προφανής.

ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

Δεν πρόκειται να δώσουν λύση ποτέ σε πρόβλημα αυτοί που το δημιούργησαν.

(Είτε οι ίδιοι είτε οι συγγενείς, οι κουμπάροι, οι κολλητοί, οι μπατζανάκηδες τους.)

Είναι τα ίδια πρόσωπα. Ο Κούλης Μητσοτάκης, η Κεφαλογιάννη, η Φώφη Γεννηματά, ο Γιακουμάτος, ο Βενιζέλος, Ράπτη, Παυλόπουλος, Μπακογιάννη κλπ φαιδροί επαγγελματίες πολιτικοί που η πορεία τους (όλων όμως μηδενός εξαιρουμένου) ήταν :


Λύκειο-->Κολλέγιο (ανάθεμα αν μπόρεσαν να τελειώσουν κι αυτό)--> Μέλη ΠΑΣΠ ή ΔΑΠ-->Γραμματείς στις νεολαίες-->Πρόεδροι στις νεολαίες-->Φυτευτή αργόμισθη θέση σε κάποιον δημόσιο οργανισμό-->Φυτευτή αργόμισθη θέση σε υπουργείο-->Υποψηφιότητα σε δήμο-->Βουλευτές. (Στο ενδιάμεσο κάπου μπορεί και να τους χαρίσαν και κανένα διδακτορικό)

Την λύση θα δώσουν 30 άτομα πε ντα κα θα ρα, που δεν έχουμε ξανακούσει το όνομα τους που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με αυτό που λέμε πολιτικό σύστημα ως σήμερα.

Που δεν θα δουν την πολιτική ως επάγγελμα.

40ρηδες πετυχημένοι στις δουλειές τους, επιχειρηματιές, ελ επαγγελματίες, επιστήμονες, που κόπιασαν, δούλεψαν, δώσαν λύσεις σε προβλήματα της καθημερινότητας τους, δημιούργησαν, πιο λαικά ψήθηκαν.

Αλήθεια ποιος από τα παραπάνω ονόματα ζορίστηκε για κάτι στη ζωή του μέχρι σήμερα; Τι ελπίδες μπορείς να έχεις από κάποιον άψητο να δώσει μάχες;

Ακόμα και να θέλουν δεν μπορούν. Πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, κάνουν κωμικές κινήσεις με ταξίδια στην Κίνα (ο Σαμαράς σε ρόλο Παπακωνσταντίνου στην ταινία "καλώς ήρθε το δολλάριο"), επιστρατεύσεις για το θεαθηναι, φοροεπιδρομές που είναι η λύση του ανίκανου, δήθεν αυστηρές δηλώσεις που ποτέ δεν γίνονται έργο κλπ

Η σημερινή κατάσταση στην Ελλάδα θέλει μονομάχους και όχι αυτοκράτορες.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ