2013-05-16 15:57:42
Φωτογραφία για «Δεν ευθύνομαι εγώ για την απόδοση της W04»
Τα ελαστικά κατηγόρησε ο Χάμιλτον για την υποτονική απόδοση του στο ισπανικό γκραν πρι

Την άποψη ότι δεν ευθύνεται ο ίδιος για την κακή απόδοση της Mercedes στο γκραν πρι της Ισπανίας – στο οποίο εκκίνησε δεύτερος και είδε την καρό σημαία 12ος- εξέφρασε ο Λιούις Χάμιλτον.

Ο Βρετανός πιλότος κατηγόρησε τα ελαστικά για αυτό το αποτέλεσμα, τονίζοντας πως δεν είχε καθόλου πρόσφυση κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ακόμη, δήλωσε πως η ομάδα πρέπει να ανακαλύψει το πρόβλημα για να βρει άμεσα τη λύση του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ενώ είμαστε τόσο γρήγοροι στις κατατακτήριες δοκιμές δεν έχουμε τον ίδιο ρυθμό στον αγώνα. Προφανώς για αυτό ευθύνονται τα ελαστικά. Έχει να κάνει με τον τρόπο που τα προετοιμάζουμε, ή με τον τρόπο που τα χρησιμοποιούμε ή κάτι τέτοιο. Φαίνεται πως στο Μπαχρέιν δούλευαν καλά, όχι όμως και στη Βαρκελώνη.

Δεν έχει να κάνει με μένα ως οδηγό, δεν έκανα τίποτα διαφορετικό ούτε πήγαινα πιο γρήγορα, ούτε πιο αργά. Ήταν πολύ περίεργο, δεν είχα καθόλου πρόσφυση. Πρέπει να εντοπίσουμε το πρόβλημα και να το επιδιορθώσουμε ενόψει της συνέχειας», δήλωσε ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ