2013-05-16 00:16:08
Φωτογραφία για ΜΕΤΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE ΜΕ... ΘΡΙΛΕΡ ΚΑΙ ΤΟ EUROPA LEAGUE Η ΤΣΕΛΣΙ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Πέρσι στα πέναλτι. Φέτος στις καθυστερήσεις! H Τσέλσι σκότωσε σε… νεκρό χρόνο την Μπενφίκα (1-2) κι έγραψε ιστορία κατακτώντας (και) το Europa League!

Ένα χρόνο μετά την κατάκτηση του Champions League, η Τσέλσι πήρε και το επόμενο ευρωπαϊκό τρόπαιο που βρέθηκε στο δρόμο της!

Το γκολ του Ιβάνοβιτς στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων άφησε... ξερή την Μπενφίκα που είχε ισοφαρίσει με πέναλτι του Καρντόζο το προβάδισμα του Τόρες και με το 1-2 έφερε στην τροπαιοθήκη των Λονδρέζων και το Europa League!

Οι «αετοί», δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ανωτερότητά τους στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα και -μετά το πρωτάθλημα Πορτογαλίας το Σάββατο- έχασαν ακόμα έναν τίτλο στο τελευταίο λεπτό!

Έγραψε ιστορία και ο Ράφα Μπενίτεθ, ο οποίος (μετά το UEFA του 2004 με τη Βαλένθια και το Champions League του 2005 με τη Λίβερπουλ) κατέκτησε τρίτο ευρωπαϊκό τρόπαιο με διαφορετική ομάδα!

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ζόρζε Ζεσούς): Αρτούρ, Μελγαρέχο (66’ Όλα Τζον), Γκαράι (78’ λ.τ. Ζαρντέλ), Λουιζάο, Αλμέιδα, Μάτιτς, Ροντρίγκο (65’ Λίμα), Πέρες, Σάλβιο, Γκαϊτάν, Καρντόζο

Στον πάγκο έμειναν οι: Λόπες, Αϊμάρ, Ουρέτα, Αντρέ Γκόμες

ΤΣΕΛΣΙ (Ράφα Μπενίτεθ): Τσεχ, Κόουλ, Κέιχιλ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Λάμπαρντ, Όσκαρ, Μάτα, Ραμίρες, Τόρες

Στον πάγκο έμειναν οι: Τέρνμπουλ, Μίκελ, Μόουζες, Φερέιρα, Μαρίν, Μπεναγιούν, Άκε
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ