2013-05-15 21:36:26
Φωτογραφία για ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ: ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΟΠΟ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΤΗΚΑΜΕ *ΒΙΝΤΕΟ*
«Κατακτήσαμε δύο φορές την κορυφή της Ευρώπης με τον τρόπο, που είχαμε ονειρευτεί και οραματιστεί», τόνισε ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την επίσκεψη στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ο αδελφός του πρόεδρου της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτη, στις δηλώσεις του μετά την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, θυμήθηκε την αναφορά στην ανακοίνωση αποχώρησης των αδελφών Αγγελόπουλων από τους ερυθρόλευκους, απόφαση, που ποτέ δεν υλοποιήθηκε: «Πριν από 14 μήνες είχαμε κάνει μια δήλωση, στην οποία είχαμε πει ότι το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν την χαραυγή. Νομίζω ότι ξημέρωσε για τα καλά».

«Είμαστε υπερήφανοι για το μοναδικό επίτευγμα», συνέχισε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και υπογράμμισε ότι: «Δύο συνεχόμενα Ευρωπαϊκά είναι ιστορικό επίτευγμα. Είμαστε πιο χαρούμενοι και υπερήφανοι για τον τρόπο, που το πετύχαμε. Είναι ο τρόπος, που είχαμε ονειρευτεί και οραματιστεί. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα και πολλά ευχαριστώ σε εκείνους, που ήταν πάντα δίπλα μας».


«Είναι η μέγιστη, η ύψιστη τιμή να μας υποδέχεται ο Πρώτος Πολίτης της χώρας», σχολίασε για την πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

«Εκείνο, που μας κάνει να αισθανόμαστε ότι πετύχαμε κάτι σημαντικό είναι ότι τις ημέρες, που ακολούθησαν την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου Ευρωπαϊκού τροπαίου νιώθουμε πως χάρηκαν γιατην επιτυχία εκατομμύρια Έλληνες ανεξαρτήτως συλλογικής προτίμησης», επισήμανε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και παρατήρησε ότι: «Το έχουμε νιώσει φέτος περισσότερο από πέρυσι».

«Με το μικρότερο μπάτζετ»

Σε ερώτηση τι τους είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε πως: «Μας είπε ότι είναι πολύ σημαντικό επίτευγμα για την Ελλάδα κυρίως για τα οικονομικά μέσα. Είναι το μήνυμα της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού τροπαίου από τον Ολυμπιακό για την σημερινή Ελλάδα».

«Ο Ολυμπιακός με το μικρότερο μπάτζετ μεταξύ των ομάδων, που πήραν το Φάιναλ Φορ και πέρυσι και φέτος κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης», εξήγησε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.

«Καλύτερα με δύο»

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ των «ερυθρολεύκων» πρόσθεσε πως: «Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας είχε καλέσει και πέρυσι, αλλά οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας δεν μας επέτρεψαν να ανταποκριθούμε». «Είναι καλύτερο, που ήρθαμε τώρα με δύο Ευρωπαϊκά», σχολίασε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ