2013-05-14 13:42:08
Φωτογραφία για Angelina Jolie: Μια εύθραυστη υγεία - Οι φήμες για νευρική ανορεξία, ηπατίτιδα, κατάθλιψη και το προφητικό άρθρο
Τα τελευταία χρόνια, δεν είναι λίγες οι φορές που η Αντζελίνα Τζολί έχει γίνει αντικείμενο έντονου σχολιασμού. Όχι για τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, αλλά για την ολοένα και πιο αδύνατη σιλουέτα της.

Οι πιό πρόσφατες φωτογραφίες έδειχναν την Αντζελίνα Τζολί να βγαίνει από το αμάξι της στο Beverly Hills ντυμένη στα μαύρα. Οι εν λόγω εικόνες έκαναν τον γύρο του κόσμου και προκάλεσαν ανησυχία, γιατί η αμερικανίδα σταρ εμφανιζόταν τρομερά αδύνατη.

Πρόσφατα σόκαραν επίσης οι εικόνες της διάσημης ηθοποιού στη συνάντηση του G8. Ντυμένη κομψά, όπως μας έχει συνηθίσει, φορούσε ένα μαύρο σύνολο, το οποίο ταίριαζε απόλυτα με τις διακριτικές μπεζ γόβες της και μια σειρά από πέρλες στο λαιμό της. Ωστόσο γκρίζες και άσπρες τρίχες έκαναν την εμφάνισή τους στο κεφάλι της, και προκάλεσαν σχόλια στον παγκόσμιο κουτσομπολίστικο τύπο.

Τον Νοέμβριο του 2012 στο μεγάλο γαλλικό περιοδικό «7 Ημέρες» η Τζολί κοσμούσε το εξώφυλλο, πανέμορφη και εντυπωσιακή όπως πάντα με τον προφητικό τίτλο «Η Αντζελίνα Τζολί πάσχει από μια περίεργη πάθηση».


Το εν λόγω περιοδικό περιέγραφε την ηθοποιό ως «καταθλιπτική, κουρασμένη, με εριστική συμπεριφορά» και με τους οικείους της να ανησυχούν για την υγεία της. Μα τι της συμβαίνει; έγραφε επί λέξει το περιοδικό.

«Η υγεία της Αντζελίνα Τζολί ανησυχεί τους οικείους και τα Μίντια. Σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν η σύντροφος του Μπραντ Πιτ υποφέρει από μια άγνωστη ασθένεια. Εκτός από μια σοβαρή κατάθλιψη από την οποία πάσχει αλλά και από διαταραχές διατροφής η Τζολί φαίνεται ότι υποφέρει από μια άγνωστη πάθηση που κατατρώει την υγεία της» έγραφε το προφητικό άρθρο

Και συνέχιζε:

«Μια πηγή κοντά στην ηθοποιό αναφέρει: Νομίζω ότι κάτι δεν πάει καλά με την Αντζελίνα. Κουράζεται εύκολα και έχει μεγάλες αλλαγές στη συμπεριφορά της. Σε αυτή τη φάση, η πηγή δεν γνώριζε από τι πάσχει η Τζολί αλλά προσεύχεται ώστε να θεραπευθεί», ανέφερε το άρθρο.

Το ίδιο περιοδικό έγραφε ότι πιθανόν ο λόγος για τον οποίο η διάσημη ηθοποιός εμφανίζει τόσα προβλήματα υγείας είναι μια αποβολή που είχε στις αρχές του 2012.

Οι φήμες για ηπατίτιδα

Στις 26 Σεπτεμβρίου 2012 η διάσημη σταρ αναγκάζεται να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να διαψεύσει φήμες που την έφεραν να έχει προσβληθεί από ηπατίτιδα C. «Η Αντζελίνα Τζολί έχει μόνο το δέρμα πάνω στα οστά της» γράφουν τα περιοδικά people εκείνη την εποχή.

«Στα 36 της η σταρ εμφανίζεται με οστεώδες κουρασμένο πρόσωπο και έχει σκελετωμένη εμφάνιση» σχολιάζουν οι κοσμικές στήλες.

«Ορισμένες ημέρες η Αντζελίνα πίνει μόνο τσάι και τρώει λίγα καρύδια» σχολίαζαν πηγές που γνώριζαν την καθημερινή ζωή του διάσημου ζευγαριού και οι σχετικές δηλώσεις κάνουν καθημερινά τον γύρο του κόσμου.

Πηγή: iefimerida
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Eurozone crisis sees Franco-German axis crumbling
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Eurozone crisis sees Franco-German axis crumbling
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ