2013-05-14 11:49:45
Φωτογραφία για Θέλει να φύγει από την Παρί ο Αντσελότι,γράφει η As
Την πρόθεσή του να αποχωρήσει από την Παρί Σεν Ζερμέν θα εκφράσει στους ιθύνοντες του συλλόγου ο Κάρλο Αντσελότι εντός των επόμενων 48 ωρών σύμφωνα με την "As".

Η Παρί Σεν Ζερμέν επέστρεψε στην κορυφή του γαλλικού ποδοσφαίρου μετά από 19 χρόνια και το απόγευμα της Δευτέρας έκανε την παρέλασή της στους δρόμους της πρωτεύουσας για να το γιορτάσει.

Ωστόσο, η επόμενη μέρα για τον σύλλογο ήδη άρχισε μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τα πάντα να περιστρέφονται γύρω από τον Κάρλο Αντσελότι.

Ο ιδιοκτήτης των Παριζιάνων, Νασέρ Ελ Κελαϊφί, ξεκαθάρισε με δηλώσεις του πως θα ήθελε να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον Αντσελότι, ενώ τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης θα έπρεπε να σεβαστεί το συμβόλαιο του πρώην τεχνικού της Τσέλσι με την Παρί.

Ωστόσο, ο ίδιος ο Αντσελότι φαίνεται να έχει διαφορετική άποψη για το μέλλον του. Σύμφωνα με την "As" ο 53χρονος έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την πόλη του φωτός κι εντός των επόμενων 48 ωρών θα το γνωστοποιήσει και στον Ελ Κελαϊφί. "Θα μιλήσω με τους ανθρώπους της Παρί ήρεμα και ήσυχα" ήταν η τοποθέτησή του μετά τον αγώνα με τη Λιόν, με τον ίδιο να έχει πάρει τις αποφάσεις του θεωρώντας μεταξύ άλλων πως οι ιθύνοντες της Παρί δε του στάθηκαν σε όλη τη χρονιά όπως έπρεπε.

Η ομάδα που περιμένει υπομονετικά τις εξελίξεις σε αυτή την περίπτωση είναι η Ρεάλ, η οποία φέρεται να έχει τον Αντσελότι ως τον Νο 1 στόχο σε περίπτωση αποχώρησης του Ζοσέ Μουρίνιο.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ