2013-05-14 11:45:22
Φωτογραφία για Και επίσημα τέλος από τον πάγκο της Σίτι ο Μαντσίνι
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί κι επίσημα ο Ρομπέρτο Μαντσίνι με τον Μπράιαν Κιντ να αναλαμβάνει χρέη υπηρεσιακού προπονητή.

Ώρες μετρούσε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι μετά τον χαμένο τελικό του Σαββάτου από τη Γουίγκαν στο Κύπελλο Αγγλίας.

Όλα τα αγγλικά ΜΜΕ μετέδιδαν πως ο Ιταλός τεχνικός θα αποτελέσει παρελθόν, κάτι που επιβεβαιώθηκε τελικά με ανακοίνωση της Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "πολίτες", με τους οποίους το καλοκαίρι ο πρώην προπονητής της Ίντερ είχε υπογράψει πενταετές συμβόλαιο, προχώρησαν στην αποδέσμευσή του. Έτσι για τα τελευταία δύο παιχνίδια της χρονιάς με Ρέντινγκ και Νόριτς χρέη υπηρεσιακού τεχνικού θα έχει ο Μπράιαν Κιντ, ο οποίος ίσως οδηγήσει την ομάδα και στην περιοδεία στην Αμερική.

Ο πρόεδρος του συλλόγου, Καλντούν Αλ Μουμπάρακ, επί του θέματος σχολίασε: "Τα στατιστικά του Ρομπέρτο μιλούν από μόνα τους. Έχει το σεβασμό και την ευγνωμοσύνη του Σεΐχη Μανσούρ, τη δική μου και του συμβουλίου για τη σκληρή δουλειά του και την αφοσίωση που έδειξε αυτά τα τριάμισι χρόνια. Κέρδισε ξεκάθαρα την αγάπη των οπαδών μας.


Εκπλήρωσε την υπόσχεσή του να μας οδηγήσει σε τίτλους και επιτυχίες με τον σύλλογο να σπάει την ανομβρία μετά από 35 χρόνια χωρίς τρόπαιο και να παίρνει το πρωτάθλημα το 2012. Θα ήθελα προσωπικά και δημόσια να τον ευχαριστήσω για όλη την πρόοδο, την υποστήριξή του και τη φιλία του".

Τέλος, όλα δείχνουν πως πρώτο φαβορί παραμένει ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, παρόλο που ο ίδιος δε θέλει να αναφέρεται στο μέλλον του μέχρι να ολοκληρώσει τη σεζόν του με τη Μάλαγα.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ