2013-05-13 19:50:13
Φωτογραφία για Στα ραντάρ της Μονακό ο Ρομπέρτο Μαντσίνι
Την περίπτωση του Ρομπέρτο Μαντσίνι, ο οποίος αναμένεται να απολυθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι, παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι της Μονακό, που θα ήθελαν να του δώσουν τα ηνία της ομάδας.

Έτοιμος να τινάξει την μπάνκα στον αέρα είναι ο Ντμίτρι Ριμπολόβλεβ μετά την προβιβασμό της Μονακό στη Ligue 1.

Ο Ρώσος μεγιστάνας ήδη έχει κάνει τις πρώτες του κινήσεις για να αποκτηθούν κάποιοι παίκτες, αλλά ταυτόχρονα εκτιμά πως οι Μονεγάσκοι χρειάζονται και προπονητή.

Οι ιθύνοντες του συλλόγου δεν έχουν σε μεγάλη υπόληψη τον Κλαούντιο Ρανιέρι, παρόλο που ο Ιταλός πέτυχε τον στόχο του, ανεβάζοντας την ομάδα στην πρώτη κατηγορία. Ο 61χρονος προπονητής έχει συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο, όμως, αυτό θα λυθεί αν βρεθεί ο αντικαταστάτης του.

Σύμφωνα με το goal.com στη Μονακό θεωρούν πως αυτός που καλύπτει τις φιλοδοξίες του συλλόγου είναι ο Ρομπέρτο Μαντσίνι. Ο 48χρονος αναμένεται να απολυθεί από τη Μάντσεστερ Σίτι εντός των επόμενων ημερών και οι Μονεγάσκοι περιμένουν στην γωνία.

Να σημειωθεί πως η Μονακό είχε ενδιαφερθεί για τον Μαντσίνι και το προηγούμενο καλοκαίρι, όταν του πρόσφερε συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές της τάξης των 8 εκατομμυρίων ευρώ. Ωστόσο, τότε ο Ιταλός είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους "πολίτες", στους οποίους ήθελε να παραμείνει μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ