2013-05-13 17:52:53
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΛ : ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΖΑΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ
Ο πόιντ-γκαρντ της Ρεάλ Μαδρίτης, Σέρχιο Γιουλ, παραδέχτηκε την ανωτερότητα των ερυθρόλευκων στον τελικό του Λονδίνου και στάθηκε στην εμπειρία του Ολυμπιακού σε τέτοια ματς.

Ο Γιουλ στάθηκε στο γεγονός πως η "Βασίλισσα" είναι μια νεανική και φιλόδοξη ομάδα, ενώ τόνισε επιπλέον πως μετά την εκπληκτική εκκίνηση στον αγώνα, η ομάδα του έμεινε από…μπαταρίες.

Πάντως δεν παρέλειψε να υπογραμμίσει πως στόχος της «βασίλισσας» είναι να επιστρέψει στον τελικό την επόμενη σεζόν και αυτή τη φορά να κατακτήσει την Ευρωλίγκα: «Είχαμε μια καλή Ευρωλίγκα. Αυτή είναι μια νέα, φιλόδοξη ομάδα. Θέλουμε να επιστρέψουμε στον τελικό της Ευρωλίγκας την επόμενη σεζόν και να προσπαθήσουμε να την κατακτήσουμε. Όταν παίζεις έναν τελικό σαν και αυτό πρέπει να δίνεις όλα όσα έχεις μέσα στο παρκέ. Κάναμε εξαιρετική αρχή, αλλά ίσως μείναμε από μπαταρίες πολύ νωρίς. Εκείνοι επέστρεψαν στο ματς πριν το ημίχρονο και είχαν μεγαλύτερη εμπειρία σε κλειστά, σημαντικά παιχνίδια σαν και αυτό» είπε ο Γιουλ και πρόσθεσε:

«Έπαιξαν καλύτερα και άξιζαν να κερδίσουν. Είχαμε μια καλή Ευρωλίγκα, αλλά είναι σκληρό τώρα επειδή χάσαμε τον τελικό. Δεν μπορεί να επιτρέπουμε 100 πόντους. Δεν ήταν ο καλύτερός μας αγώνας, αλλά πρέπει να μάθουμε από αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ