2013-05-13 15:30:12
Φωτογραφία για ΟΡΓΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑIΤΗΣΙΑ


Συνεχίζεται ο θόρυβος και οι αντιδράσεις, από τα «φάλτσα» σφυρίγματα του διαιτητή  Θανάση Γιάχου, του Συνδέσμου Χίου, κατά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης και του Ολυμπιακού, που έχρισε κυπελλούχο την ομάδα του Πειραιά για 26η φορά στην ιστορία της, με σκορ 3-1. Μετά την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα, που  αναφέρεται με έμφαση στο πέναλτι που δεν δόθηκε και στη μη αποβολή του Μανιάτη, οι Γιάχος και Τριτσώνης τίθενται σε διαθεσιμότητα από την ΚΕΔ, εκτός Play offs, παραμένουν όμως στην ενεργό δράση και στις λίστες των διατητών την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Στόχος πλέον για την αρκαδική ομάδα, η έξοδος της στο Τσάμπιονς Λιγκ μέσω των πλέι οφ, κάτι που όπως φαίνεται είναι στις δυνατότητες του Αστέρα.

ΦΩΣΤΗΡΑΣ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2-0

Μια ακόμα ήττα, για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής,  γνώρισε χθες η Καλαμάτα, αυτή τη φορά στο γήπεδο του Ταύρου από τον «άλλοτε φονέα» των γιγάντων Φωστήρα, με σκορ 2-0. Τα τέρματα για τους γηπεδούχους, πέτυχαν οι Πάλλας στο 20ο λεπτό και Δωροβίνης με πέναλτι στο 90ο λεπτό.


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις του Νοτίου ομίλου, σημειώθηκαν τα εξής αποτελέσματα:

Παναιγιάλειος-Αχαρναϊκός 2-2

Α.Ο. Χανιά-Ρούβας 3-2

Προοδευτική-Επισκοπή 1-0

και Αστέρας Μαγούλας-Επισκοπή 2-2

25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Αχαρναϊκός-Καλαμάτα

Ρούβας-Φωστήρας

Επισκοπή-Κόρινθος

Πανηλειακός-Α.Ο. Χανιά

Αστέρας Μαγούλας-Προοδευτική

και Γλυφάδα-Εθνικός Αστέρας

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ Γ΄

Με τρίποντο ξεκίνησε χθες ο Μεσσηνιακός, παρουσία 500 και πλέον φίλων του, από τους οποίους και 50 Λάκωνες εκδρομείς, τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, στους αγώνες μπαράζ για την άνοδο στη Νέα Γ΄ Εθνική. Νίκησε το απόγευμα στην έδρα του, το αξιόμαχο συγκρότημα του Ολυμπιακού Γυθείου με 2-1, ενώ τα τέρματα πέτυχαν στο 20ο ο αφρικανός Ντάνσον το 0-1 στο 64΄ο Χελάς το 1-1 και στο 69΄ο Αθανασόπουλος το τελικό 2-1. Το επόμενο εμπόδιο που καλούνται να ξεπεράσουν είναι αυτό της Φαλαισίας, την Τετάρτη στη Μεγαλόπολη. Οι πρωταθλητές Αρκαδίας έπαιξαν με σύνθεση ανάγκης στο χθεσινό παιχνίδι με τον Τροιζηνιακό και ηττήθηκαν εκτός με 2-0. 

Τα γκολ για τους γηπεδούχους σημείωσαν ο Σταύρου στο 55ο λεπτό με κεφαλιά και ο Δρούγκας στο 69ο λεπτό με διαγώνιο σουτ. Μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα, Μεσσηνιακός και Τροιζηνιακός συγκατοικούν στην πρώτη θέση με 3 βαθμούς.

ΦΙΛΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΜΕ ΑΕΚ

Σήμερα στις 5 το απόγευμα, στο δημοτικό στάδιο Παραλίας, θα δοθεί φιλικός αγώνας για φιλανθρωπικό σκοπό και, γενική είσοδο 2 ευρώ για τους φιλάθλους, ανάμεσα σε ομάδα επίλεκτων της Μεσσηνίας και τους παλαίμαχους της ΑΕΚ. Σύμφωνα με τους διοργανωτές, με την αποστολή των «κιτρινόμαυρων» θα κατέλθουν στη Καλαμάτα μεγάλα ονόματα του παρελθόντος όπως οι Μπατίστα, Νικολάου, Μανωλάς, Αρδίζογλου, Μαύρος, Νεστορίδης και Παπαϊωάννου κ.α.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΕΩΝ

Την Παρασκευή διεξήχθη στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ο μεγάλος τελικός του πρωταθλήματος προεπιλογής εθνικών ομάδων ανάμεσα στις ομάδες της 1ης και της 3ης Ζώνης. Στη συνάντηση, το ενδιαφέρον επικεντρώθηκε στην παρουσία δυο Μεσσήνιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους είχε καλέσει ο καλαματιανός προπονητής της 3ης Ζώνης που αναδείχθηκε και νικήτρια στα πέναλτι με σκορ 5-4, Βασίλης Γεωργόπουλος, σε συνεργασία με τον Ενωσιακό προπονητή Άγγελο Σκαφιδά. Ο λόγος για τους Αντώνη Σταθόπουλο της Εράνης και Διονύση Σταθόπουλο του Δωριέα Δωρίου
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ρε, μανία με το diesel!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ρε, μανία με το diesel!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ