2013-05-13 13:59:59
Φωτογραφία για «ΒΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ... ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΗ»
Στην εφημερίδα «Marca», όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr", τα σχόλια κάτω από τον αγώνα ξεπέρασαν τα 1.600.

Μεταξύ άλλων, ο «malboromadridista57» γράφει πως «ο Σπανούλης είναι ο καλύτερος παίκτης στην Ευρώπη και το τρίποντο που πετυχαίνει όταν η Μαδρίτη πλησίαζε για να κάνει το 90-79, την σήμερον ημέρα το κάνουν μόνο ο Κόμπε Μπράιαντ ή ο Στέφαν Κάρι. Κόντρα σε τέτοιο τέρας δεν μπορείς να κάνεις τίποτα».

Ο «Leo Messi Monessi10» γράφει πως «δεν έχει τίποτα να ζηλέψει τον Ρέτζι Μίλερ» (!).

Ο «equanim_11» προσθέτει πως «μεγάλος παίκτης ο Σπανούλης, σε κάνει να απολαμβάνεις το μπάσκετ. Ενας νικητής».

Ενώ ο «illo82» αποκαλύπτει πως «ο Μέσι έφυγε από το «Καλδερόν» (όπου έπαιζε η Μπαρτσελόνα το βράδυ της Κυριακής), για να πάει στο Λονδίνο στο ημίχρονο και να μεταμφιεστεί σε Σπανούλη!».

Ο «sinistro.ibrahimovic» συμπληρώνει πως «Μάνα μου, τι σκάνδαλο παίκτη είναι αυτό. Οι τρεις καλύτεροι στην Ευρώπη, με όποια σειρά θέλετε: Βασίλης Σπανούλης, Χουάν Κάρλος Ναβάρο και Δημήτρης Διαμαντίδης. Υπάρχουν πολλοί «διαφωτισμένοι» που τόλμησαν να βάλουν τον Ρούντι στο ύψος των καλύτερων, αλλά καμία σχέση. Δεν είναι ούτε θα βρεθεί ποτέ στο επίπεδο αυτών των τριών».


Αναφορικά με το… ματς, ο «0312» κάνει λόγο για «ελληνικό βιασμό».

Ενώ ο «cule 60» συμπληρώνει πως «αυτό είναι ένα… ελληνικό χωρίς βαζελίνη, χα χα χα», και για όσους δεν το ξέρουν, για τους Ισπανούς το ελληνικό είναι για τους Ελληνες ότι το οθωμανικό στην σεξουαλική ορολογία Ο «zimbru» γράφει πως «το πρόβλημα ήταν πως δεν σφύριζε ο Τσακίρ (ο Τούρκος διαιτητής της περίφημης αποβολής του Νάνι στο φετινό Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Ρεάλ Μαδρίτης)».

Ο «burns2010» προτείνει ο Ολυμπιακός να ανέβει σήμερα στο ανοιχτό πούλμαν της Μπαρτσελόνα που θα κάνει τον γύρο της Βαρκελώνης για το πρωτάθλημα που κατέκτησε στο ποδόσφαιρο (!), ενώ ο «hexakamp_2009» πλέκει το εγκώμιο των πρωταθλητών Ευρώπης.

«Τι μεγάλη ομάδα είναι ο Ολυμπιακός και πόσο υποτιμημένος. Τι μεγάλοι παίκτες είναι ο Σπανούλης και ο Εϊσι Λο και τι σπουδαία δουλειά έκανε ο Ντούσαν Ιβκοβιτς με αυτούς τους παίκτες. Συγχαρητήρια σε όλους. Η πίστη που είχε η Ρεάλ Μαδρίτης είναι άξια θαυμασμού, αλλά έπαιζαν κόντρα σε μια ομάδα. Καλύτερη, κατά την δική μου άποψη. Πανάξιος τίτλος για τους Ελληνες, πολύ κουράγιο στους Μαδριδίστας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ