2013-05-13 13:52:03
Φωτογραφία για Τσιγάρα μεγάλης αξίας κλάπηκαν από αποθήκη στην Σκαρίνου
Τσιγάρα και ποτά αξίας 44 περίπου χιλιάδων ευρώ έκλεψαν άγνωστοι από αποθήκη που διατηρεί εταιρεία καπνικών προϊόντων στην Σκαρίνου.

Οι δράστες έκλεψαν ακόμα και το φορτηγό της εταιρείας αξίας 13 περίπου χιλιάδων ευρώ στο οποίο και φόρτωσαν τα κλαπέντα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, οι άγνωστοι εισέβαλαν στην αποθήκη της εταιρείας «Φώτος Φωτιάδης» που βρίσκεται στην τοποθεσία «Γωνιές» στη Σκαρίνου και κατάφεραν να αποσπάσουν τσιγάρα αξίας περίπου 40 χιλιάδων ευρώ και ποτά αξίας περίπου 3.800 χιλιάδων ευρώ.

Οι άγνωστοι φόρτωσαν τα κλαπέντα στο φορτηγό της εταιρείας που βρισκόταν σταθμευμένο στην αυλή της αποθήκης, αξίας περίπου 13 χιλιάδων ευρώ.

Η καταγγελία στην Αστυνομία για τη διάρρηξη και την κλοπή στο εργοστάσιο καπνικών έγινε χθες στις 10 το πρωί στα γραφεία του ΤΑΕ στη Λάρνακα, από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, οι δράστες φαίνεται να εισέβαλαν στην αποθήκη από τις 5 το απόγευμα μέχρι τις 10 το βράδυ μεταξύ 11 και 12 Μαΐου και κατάφεραν να αποσπάσουν τα τσιγάρα, τα ποτά και το φορτηγό.

Στη σκηνή μετέβησαν αμέσως μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και άρχισαν έρευνες, ενώ παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια που θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις και τα οποία δεν αποκλείεται να οδηγήσουν στους κλέφτες που ακόμη παραμένουν ελεύθεροι.

filoksenos.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ