2013-05-13 06:37:03
Φωτογραφία για Πάτρα: Στον ανακριτή ξανά σήμερα ο Aλέξης Φράγκος, αυτή τη φορά για τη δολοφονία Ντάντη
Στον Ανακριτή Πατρών θα οδηγηθεί ξανά σήμερα το πρωί ο Αλέξης Φράγκος για να απολογηθεί αυτή τη φορά για τη δολοφονία του 31χρονου Νίκου Ντάντη από τα Λεχαινά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά από δύο εβδομάδες νοσηλείας στην εντατική, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Φράγκος έχει παραδεχθεί ότι ο ίδιος πυροβόλησε με δύο όπλα κατά Τσίρκα και Ντάντη, γεγονός που επιβαρύνει το κατηγορητήριο εις βάρος του.

Η μεταφορά του Αλέξη Φράγκου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στο γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της Πάτρας, αναμένεται να γίνει υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, στον φάκελο της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί υπάρχουν επτά μαρτυρίες για τον φόνο της Ανθείας.

Οι έξι μάρτυρες δηλώνουν ότι είδαν την ημέρα του φονικού στην Ανθείας να πυροβολεί τον Πάνο Τσίρκα και τον Νίκο Ντάντη ο Αλέξης Φράγκος. Υπάρχει όμως και μια ακόμη μαρτυρία, σύμφωνα με την οποία ένας άνδρας που επέβαινε στο τζιπ και συνόδευε τον Φράγκο άρχισε και εκείνος να πυροβολεί στο αυτοκίνητο των θυμάτων.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ